Blog

1,2..8 Boulevard juni

Doen Eten Kijken Culemborg Boulevard 128 promotie

Voor velen is de tijd aangebroken om de vouwcaravan klaar te maken en/of de koffers in te pakken. Vakantie staat weer voor de deur. Toch kijken wij nog heel even terug naar de maand juni. Een altijd rommelige maand met veel vrije- en feestdagen waaronder pinksteren en vaderdag. Wat is er in juni allemaal gebeurd? Je leest het in weer een nieuwe ‘1,2..8 Boulevard‘. Veel leesplezier en wij hopen je te inspireren. Hét 1,2..8 Team.

Wereldmarkt Kooiplein Leiden

Geslaagde wereldmarkt in Leiden

Dit evenement blijkt een schot in de roos te zijn voor de winkeliers van winkelcentrum Kooiplein uit Leiden. Het multiculturele event sluit perfect aan bij de doelgroep en wijkbewoners en werd dan ook druk bezocht! 1,2..8 Promotie verzorgt alles van A tot Z waardoor ondernemers zich volledig kunnen focussen op klantenbinding en verkoop. Het recept: Veel kleur, de juiste kraampjes, goede producten, gezellige muziek en genoeg te doen voor ouders en kinderen. Aan het eind van de dag alleen maar vrolijke gezichten en een schoon aangeveegd plein. Terwijl iedereen aan het nagenieten is zijn wij alweer bezig met de vergunning voor de najaarsmarkt.


Tafeldames doen eten kijken

Doen-Eten-Kijken weer een groot succes, nu in Culemborg

Het decor voor deze editie; winkelcentrum Parijsch te Culemborg. Dit middelgrote winkelcentrum bevindt zich te midden van diverse nieuwbouwwijken in opkomst. Het publiek; gezinnen met jonge kinderen. Wat kun je als winkelcentrum doen om het publiek langer vast te houden en kennis te laten maken met nieuwe winkels en hun producten? Doen-Eten-Kijken! Er is iets te doen, er is iets te eten en er valt iets te zien. Concreet: Print je eigen pannenkoek, proef de nieuwste kaas en nootjes en geniet van prachtige straattheater acts. Benieuwd of dit concept bij uw centrum past? Neem hier eens een kijkje: Doen-Eten-Kijken


Gouden Dozen Spel nog steeds populair

Gouden Dozenspel blijft hardloper

Ook deze maand was ons Gouden Dozenspel weer op pad, dit keer voor een prijsuitreiking in Venlo. Bij het Trefcenter konden bezoekers een paar weken sparen voor te gekke prijzen: 1 televisie, 2 loungesets, 5 BBQ sets en 10 tablets met een totale waarde van €15.000,- Na loting zijn alle prijswinnaars gebeld, maar wie welke prijs won werd nog niet verteld. Om de spanning op te bouwen werden onze Gouden Dozen in stelling gebracht. De presentator maakte er een officiële happening van. Elke winnaar mocht een gouden doos kiezen en zo werden alle prijzen netjes verdeeld. Wij kijken terug op een geslaagde actie en prijsuitreiking. Bedankt Trefcenter Venlo!


BBQ Kok Bedrijfsfeest Leidsche Rijn Utrecht

90 werknemers, 3 Barbecues en 1 chef kok

Misschien wist je het nog niet, 1,2..8 Promotie verzorgt ook bedrijfsevenementen en catering op locatie. De afgelopen maand waren wij op visite in Leidsche Rijn, Utrecht voor een compleet verzorgde BBQ met behoorlijk wat specifieke wensen. Geen probleem natuurlijk, alleen is het op het moment zelf even aanpoten om voor 90 personen een maaltijd te bereiden. Met 3 barbecues voor vegetarische gerechten, halal vlees en gewoon vlees is er met alle wensen rekening gehouden. Tijdens het diner schonken wij de nodige bier, wijn en fris en na afloop kreeg iedereen nog een lekker hoorntje schepijs. Na afloop werd alle decoratie en materiaal weer keurig afgebroken en de parkeerplaats aangeveegd. Ook een bedrijfsevenement organiseren? Neem gerust contact op over de mogelijkheden.


Golden Oldies Festival 2019  –  aftermovie

Wat gaat de tijd toch snel en dat geldt zeker niet alleen voor ons 1,2..8-ers maar ook voor de senioren uit de wijk Hoograven in Utrecht. Dit jaar organiseerde wij wederom het Golden Oldies Festival. Een middag vol verwennerij voor ouderen uit de buurt. Vanwege de weersvoorspellingen (33 graden) is er op het laatste moment besloten het evenement naar de ochtend te verplaatsen. Een wijs besluit kregen wij ook later te horen van betrokken organisaties en de bezoekers zelf. Het was weer ouderwets gezellig en wij gaan ons alvast opmaken voor volgend jaar want dan viert het Smaragdplein een Golden Oldies Lustrum. Wellicht iets voor uw wijk, dorp of stad? Klik dan hier voor meer informatie of bekijk het nieuwsbericht op winkelcentrum-smaragdplein.nl. Hieronder de aftermovie van 2019.


Tijd voor een welverdiende vakantie!

Er is hard gewerkt en een hoop gebeurt de afgelopen maanden. We sluiten onze deuren niet in de zomer maar zijn wel klaar voor wat rust in de tent. Naast de lopende opdrachten gaan wij ons voorbereiden op de turbulente laatste maanden van het jaar. De aankomende 2 maanden lees je even geen 1,2..8 Boulevard. In september komen wij weer bij je terug met de leukste nieuwtjes, weetjes, trends en voorspellingen. Bedankt voor het lezen en namens het hele 1,2..8 team wensen wij je een fijne zomer!


Vorige editie van 1,2..8 Boulevard gemist? – januari | februari | maart | april | mei