Blog

1,2..8 Boulevard september

Promotie Nieuw Boulevard Nieuwsbrief

De zomerjassen hangen weer in de kast, de dorre bladeren dwarrelen van de bomen. Het tempo gaat omhoog en wij gaan ons opmaken voor een paar drukken maanden. Nederland is weer ontwaakt uit zijn zomerslaap en alle bedrijven draaien weer op volle toeren. Tijd om lekker te knallen met z’n allen. Wat is er de afgelopen maanden gebeurd? Je leest het in weer een nieuwe ‘1,2..8 Boulevard‘. Veel leesplezier en wij hopen je te inspireren. Hét 1,2..8 Team.

Personeelsfeest Nieuwegein Las Vegas

Viva Las Vegas in Nieuwegein

Hét personeelsfeest van de gemeente Nieuwegein stond dit jaar in het teken van Viva Las Vegas. De personeelsvereniging organiseert het hele jaar leuke evenementen en uitjes en één keer in de drie jaar organiseren ze een groot personeelsfeest. Wij mochten daar deze keer aan meehelpen en gingen volledig in ‘American Style’. Het feest werd gehouden in een grote loods van de gemeente die in 1 dag volledig werd omgebouwd tot feestlocatie. Buiten stonden een foodtruck, saladebar, broodbuffet en ijswagen om de feestgangers te voorzien van de nodige brandstof. Tijdens het feest verzorgden wij entertainment, drankcatering en verdere zaken. Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement.


pannenkoeken printen

Dé Pannenkoeken Printer = HOT

Het is een feit, vanaf nu is dé Pannenkoeken Printer ook online te vinden! Wij bakken ze al weer een tijdje goudbruin in de gekste vormen en kleuren. Het werd dus wel eens tijd voor een online visitekaartje. Nu horen wij je denken, pannenkoeken printen? Ja het kan! Neem maar eens een kijkje op de nieuwe website www.depannenkoekenprinter.nl daar zie je gelijk een korte video van één van onze printers. Wij printen eetbare dinosaurussen, bedrijfslogo’s en nog veel meer mooie figuren, in kleur, en ze zijn nog lekker ook! Gewoon lekker met stroop of poedersuiker en als je lekker gek wilt doen met disco-dip en hagelslag.


Smoothie bar winkelcentrumpromotie

1,2..8 doet gezond en deelt vitamines uit!

Helemaal hip en fruitig was deze zomer en najaar; De Cocktail smoothie bar. Onze chique bartenders zijn druk in de weer met heerlijke koude sapjes in een mooi gedecoreerde sappenbar. Bezoekers kozen vooral voor banaan en mango deze zomer terwijl passievrucht in het najaar nog erg populair bleek. Ingrediënten: heerlijke vruchtensappen, wat schaafijs en een vleugje kokosmelk. Afgemaakt met een funky rietje en drinken maar… Deze uitdeelactie werd goed ontvangen door volwassen maar ook de kleintjes genieten van dit vitamine-bommetje. Uiteraard gratis en voor iedereen, lekker laagdrempelig.


Kunst actie winkelcentrumpromotie

Maatschappelijke expeditie = publiekstrekker

In opdracht van WF Communicatie hielpen wij de afgelopen maand mee aan een wel heel bijzonder maatschappelijk project in winkelcentrum Kerkelanden te Hilversum. Verschillende basisscholen uit de omgeving doen mee aan een kunstactie en deze kunstwerken staan momenteel tentoongesteld in het centrum. De kids uit de buurt kregen een paar weken de tijd om een groot beeld te versieren. 1,2..8 hielp mee de setting te creëren en verzorgt uiteindelijk de prijsuitreiking. Op dit moment mogen bezoekers hun stem uitbrengen. Welke school gaat er uiteindelijk  met de hoofdprijs van door? Bedankt WF voor de leuke opdracht!


Graffiti met ouderen  –  Promotievideo

Vlak voor de zomervakantie mocht 1,2..8 weer een tof videoproject draaien. Dit keer voor stichting ambulante dagbesteding om de creatie kar en haar activiteiten te promoten. Die bewuste zaterdagmiddag kwamen 20 dementerende ouderen samen met echte graffiti artiesten een 30 meter doek voorzien van prachtige kunstwerken. Na een kopje thee en een heerlijke koek werden alle kunstenaars op leeftijd in een schort gehesen en was de tijd rijp voor het echte graffiti werk. Onze cameraman maakt hiervan een paar leuke beelden en onze editor zorgde ervoor dat het filmpje de maandag erna online stond. Wat ons betreft een erg tof project!


NIEUW & IN DE PIJPLIJN

Website winter entertainment

Nieuwe website voor kerstmarkten & -events

Onze website www.winter-entertainment.nl heeft deze zomer een nieuwe garderobe ontvangen en daar zijn wij trots op! De website straalt weer helemaal uit wat wij qua kerst en winter te bieden hebben. Wij zijn dan ook flink door ons aanbod gegaan en hebben aardig wat diensten verwijderd maar ook nieuwe toegevoegd. Zo organiseren wij tegenwoordig verschillende uitdeelacties en cateringconcepten voor bedrijven en dit mocht wel wat meer in de picture staan. Naast ons nieuwe aanbod blijven natuurlijk de Kerstman, hostesses en winterhuisjes gewoon op de website staan! Dus voor fantastisch kerstentertainment en meer moet je nog steeds bij Winter Entertainment zijn!


Snoepautomaat actie

Dé grootste snoepmachine van de wereld

U vraagt wij draaien! Tenminste wij verzorgen de handeling en personele invulling van deze toffe actie. Deze metershoge snoepmachine moet wel bemand of bevrouwd worden. De duizenden snoepballetjes worden door onze kanjers uitgedeeld aan het publiek en in elke bal zit sowieso een snoepje. Altijd prijs dus, maar er valt nog meer te winnen! Zit er in jouw balletje een briefje? Dan is de kans groot dat je nog iets veel groters wint! Dé grootste snoepmachine van de wereld staat over een maandje ergens in het zuiden van Nederland. Waar precies blijft nog even geheim. Wij zijn in ieder geval al VET gemotiveerd!


Doen Eten Kijken markt

Doen-Eten-Kijken blijft schot in de roos

Inmiddels draaien wij ons concept Doen-Eten-Kijken zelfs twee keer op dezelfde dag. Dan mag je wat ons betreft wel spreken van een succesje. We rijden de aankomende maanden onder meer nog langs Utrecht, Amsterdam en Uithoorn om de boel weer lekker op z’n kop te zetten! Uiteraard nemen wij onze waanzinnige collega’s en pannenkoekenprinters mee en zullen verschillende oude ambachten de straten sieren. Wat niet mag ontbreken: de heerlijke producten van de winkeliers uit de buurt, een gezonde smoothiebar en limonade voor de allerkleinsten. Maak dit geheel af met een vrolijk muziekje en de toon is gezet! Benieuwd wat wij voor uw winkelgebied kunnen betekenen? Kom eens langs!


nieuwe website 128

Nieuwe landingspagina 128.nl

Onze oudste en kortste domeinnaam is vernieuwd en omgedoopt tot landingspagina voor ons totale bedrijf! Neem maar eens een kijkje op www.128.nl en stap direct in de 1,2..achtbaan. “Wij zijn gespecialiseerd in deel- en totaaloplossingen voor marketingbureau’s, personeelsverenigingen en organisatoren.” Je kunt het zo gek niet bedenken, wij helpen je graag verder! Dat maakt ons werk het allerleukste want het is nooit saai en altijd feest. Aan ons om altijd een stapje harder te lopen en te gaan voor goud! Heb jij ons weleens aan het werk gezien? #aanrader! 🙂


Vorige editie van 1,2..8 Boulevard gemist? – januari | februari | maart | april | mei | juni