Blog

20 jaar 1,2..8 Promotie

Nieuwegein, 18 april 2017

Feestelijk jubileum voor 1,2..8 Entertainment & Promotie
Nieuwegeins vrolijkste onderneming viert 20-jarig bestaan!

Eind april 2017 is het 20 jaar geleden dat jeugdvrienden Peter Bosschaart en Chris Gerritzen op hun Nieuwegeinse zolderkamertje begonnen met 1,2..8 Entertainment. Met hun charmante aanpak en unieke dienstverlening groeide 1,2..8 in al die jaren uit tot een begrip in de entertainmentwereld. Groot feest dus deze maand aan de Drenthehaven, waar ze tegenwoordig met al hun medewerkers en rekwisieten zijn gehuisvest.

Van zolderkamer naar begrip in de branche
Onder het motto ‘gek is goed, maf is beter’, trokken jeugdvrienden Peter Bosschaart en Chris Gerritzen 20 jaar geleden de stoute clownsschoenen aan. Als Klaas Pindakaas en Sjakie Stinksok veroverden ze met hun ludieke kindershows in razend tempo het hele land. Al snel kwamen daar meer typetjes bij en breidde het traditionele aanbod zich uit met bedrijfsentertainment, de aankleding van feesten en winkelcentrumpromotie. Beetje bij beetje groeide het bedrijf zo uit zijn jasje. Er kwam personeel bij, een heus wagenpark, en tot twee keer toe werd er verhuisd; eerst naar de Handelskade en nu dus de Drenthehaven, waar dagelijks zeven vaste medewerkers hun feestelijke best doen om samen met ruim 50 freelancers het hele jaar door duizenden mensen aan het lachen te maken.

1,2..8 van alle markten thuis
Behalve dat ze zijn uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de Nederlandse entertainmentmarkt, ontwikkelde 1,2..8 zich ook tot specialist op het gebied van promotie en educatie in hun vakgebied. Hun lessen en workshops zijn een begrip bij scholen in midden-Nederland en hebben ook op de werkvloer al veel bedrijven geïnspireerd. Waar ze ook bijzonder trots op mogen zijn, zijn de diverse labels waarmee ze hun producten en diensten aanbieden; Clown.nl, Supersintshow.nl, Winter-entertainment.nl, Ballondeal.nl, FeestEntertainer.nl en PaasEntertainment.nl

Proost! op naar de volgende 20 jaar!
1,2..8 kijkt uit naar het 20-jarig jubileumjaar en wil iedereen die daar een steentje aan bij heeft gedragen, graag bedanken. Uiteraard gaan ze weer volle vaart vooruit, om ook de komende 20 jaar weer voor iedereen de leukste entertainers van Nederland te zijn!