Knutselen anno 2020! Tuinieren voor kinderen

Versier een bloempot, geef een plantje

Spectaculaire knutselactie voor kinderen


– Publiekstrekker

– Creatief en interactief

– Voor jong en oud

– Relevant en helemaal hip

– Valt altijd in goede aarde

Veilige setting

Wij werken tegenwoordig standaard met een veilige setting. Dit betekend dat we altijd genoeg spullen meenemen om alles op anderhalve meter uit te voeren. Afzetpaaltjes/ hekjes om rijen te maken, handschoenen en alcohol dispensers. Kinderen onder de 18 hoeven geen anderhalve meter afstand van elkaar te houden, maar de ouders wel. Daarom hebben wij bij Pimp je Bloempot er voor gekozen dat de ouders niet binnen de tuinhekken mogen komen. Dit om de anderhalve meter en veiligheid te waarborgen. De begeleiding kan alle kinderen goed begeleiden en in de gaten houden, dus daar hoeven de ouders zich geen zorgen over te maken. De begeleiders wassen/ desinfecteren regelmatig hun handen en houden genoeg afstand van de bezoekers.

Al heel wat lof geoogst met deze groene activiteit!

Versier een bloempot, geef een plantje

Wij verzorgen het volgende:

1. Compleet gedecoreerde setting

Bestaand uit een achterwand met decoratie, tuinhekjes, tafels en banken, groene gras mat en uiteraard een muziekje. Dit allemaal in een veilige anderhalve meter opstelling

2. Alle knutsel benodigdheden

Van stickers en labels tot glitterstiften en Washi-tape. Ook pakken wij de versierde bloempot in met doorzichtig folie, een lintje en eventueel branded sticker.

3. Begeleiding

Twee professionele meiden met een tuinbroek aan die helpen met het knutselen en een sterke host die alles in goede banen leid.

4. Branding

De bovenzijde gaan wij sowieso branden. In overleg ook nog andere mogelijkheden zoals kleding, naamkaartjes en stickers.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!