Bedrijfsevenement organiseren

Bedrijfsevenement

Wat de gelegenheid ook mag zijn, wij kunnen u assisteren bij elk mogelijk bedrijfsevenement. Of het nu gaat om een receptie, bedrijfsborrel, kleine vakbeurs of  groot personeelsfeest, wij hebben eerder met het bijltje gehakt! Naast volledige ontzorging van uw bedrijfsevenement bieden wij ook deeloplossingen.

Bedrijfsevenement organiseren

Hoe groot of klein een bedrijf ook is er wordt bij elke organisatie weleens een evenement georganiseerd. Vaak wordt er bij grote bedrijven een beroep gedaan op de marketing afdeling of is er zelfs een team die gaat over de zakelijke events. Bij andere bedrijven is HR het aangewezen team voor personeels- en bedrijfsfeesten. Wat voor een evenement u ook moet organiseren 1,2..8 kan u het een stukje makkelijker maken!

Coronaproof

Bedrijfsopeningen

Bedrijfsevenement bedrijfsopening

Relatiebijeenkomsten

Bedrijfsevenement relatiebijeenkomsten

Personeelsfeesten

Bedrijfsevenement personeelsfeest

Jubileumfeesten

Bedrijfsevenement jubileumfeesten feest jubilea

Familiedagen

Familiedag

Productpresentaties

Productpresentatie

Nieuwjaarsrecepties

Nieuwjaarsreceptie

Beursondersteuning

Beurs ondersteuning beurzen

Bedrijfsevenement voor klanten en relaties

Gaat u een bedrijfsevenement voor uw relaties organiseren dan zal een vele gevallen u of een collega hierin de leiding/verantwoordelijkheid nemen. Er zal een plan liggen en er wordt vast ook over vergaderd. Het doel is helder en het is tijd om naar de tekentafel te stappen. In de praktijk zal blijken dat de taken worden verdeeld en dat elk bedrijf z’n of haar benodigdheden zal moeten inhuren of zaken moet uitbesteden. Dat is het moment dat 1,2..8 Promotie om de hoek komt kijken. Wie bieden maatwerk in totaal- en deeloplossingen voor uw bedrijfsevenement.

Bedrijfsevenement organiseren Diner Zakelijk
Wij bieden onze opdrachtgevers ondersteuning bij de organisatie en management van hun bedrijfsevenement en helpen mee met creatieve ideeën, catering oplossingen, decoratie en entertainment op maat.

Evenement organiseren ter ere van?

Wij zien in ons werk alles wel voorbij komen maar wat de gelegenheid ook mag zijn, wij zien duidelijk een trend in complete ontzorging. Onze klanten willen vaak het liefst zoveel mogelijk uitbesteden zodat er meer tijd over is voor andere zaken. Dit zien wij vooral bij events welke voor relaties en eigen personeel georganiseerd mogen worden. Een receptie, borrel of jubileumfeest is iets leuks en wilt men graag organiseren. Maar het mag niet te kosten gaan van de Core business.

Bedrijfsevenement Champagne Borrel Receptie

Hier enkele voorbeelden van bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenement HP SummerHP Event

Organisatie, transport, opslag en onderhoud is de opsomming die het best past bij deze HP Summer Events. Een typisch voorbeeld van een deeloplossing verzorgt door 1,2..8 Promotie. De klant heeft een plan/idee en wij voeren het uit.

Organisatie bedrijfsevenementen CBRE WoerdenCatering

In dit voorbeeld ons catering concept de winterlunch. Vastgoed bedrijf CBRE bedankte met dit bedrijfsevenement haar relaties voor de jaren fijne samenwerking. 1,2..8 Promotie organiseerde dit event op locatie en geheel verzorgt van A tot Z.

Hotel Karel V Event bedrijven KerstmarktHotel Karel V

In de wintermaanden ontpoppen wij elk jaar tot winter/kerst specialist. Voor verschillende bedrijven en organisaties organiseren wij verschillende bedrijfsevenementen als kerstborrels en -markten voor eigen personeel, klanten en relaties.

Bedrijfsevenement organiseren IBMIBM Feest

In dit voorbeeld het compleet verzorgde Sinterklaas bedrijfsevenement voor personeel, aanhang en kinderen. Van ontvangst met de Koele Pietenband tot een wervelend voorprogramma, de komst van Sinterklaas en het uitdelen van de cadeaus aan een kleine 300 kids.

Wilt u graag een keer een drankje doen?

U bent van harte welkom eens vrijblijvend te komen brainstormen over de invulling van uw bedrijfsevenement. Gaat u uw event zelf organiseren, maar wilt u bepaalde zaken uitbesteden ook daarin kunnen wij van dienst zijn. Kijk ook eens in ons portfolio.

Neem contact op, dat vinden we leuk!