Jubileumfeest catering

Jubileumfeest

Hét zoveel jarig bestaan staat voor de deur en u wilt dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. U loopt met het idee om een jubileumfeest te geven voor personeel en misschien ook wel voor klantrelaties, familie of vrienden. Wij vinden dat succes gevierd moet worden en zien ook zeker de zakelijke voordelen. Laat uw klanten en opdrachtgevers weten dat u al zo lang in het vak zit, dit wekt vertrouwen. Maar hoe nu verder? Heeft u ervaring met het organiseren van evenementen dan kunt u dit prima zelf organiseren, maar u kunt het ook uitbesteden.

Waarom het jubileumfeest niet uitbesteden?

Zeker bij het organiseren van een wat grotere jubileumfeest gaat er behoorlijk wat tijd, geld en energie inzitten. De meeste ondernemers hebben dat niet in overvloeden maar willen wel een goed georganiseerd evenement. Soms zit men verlegen om ideeën of heeft geen idee waar te beginnen. Dat is het moment om te overwegen om een specialist in arm te nemen.

Jubileumfeest vieren organiseren

Jubileumfeest; succes moet je vieren!

1,2..8 Promotie ondersteunt en helpt verschillende bedrijven met het organiseren van hun jubileumfeest. Vaak hebben bedrijven zelf al ideeën en zijn opzoek naar een partij die wat zaken uithanden neemt. Andere kiezen voor volledige ontzorging van A tot Z. Waar een bedrijf ook voor kiest, 1,2..8 gaat elke keer voor daverend succes! Wij weten hoe het is om succes te vieren en bestaan al sinds 1997. Het is onwijs gaaf om met personeel, familie, vrienden, leveranciers en opdrachtgevers terug en vooruit te kijken. Het geeft een boost en vertrouwen voor de toekomst.

Wij bieden onze opdrachtgevers ondersteuning bij de organisatie en management van hun jubileumfeest en helpen mee met creatieve ideeën, catering oplossingen, decoratie en entertainment op maat.

Jubileumfeest van A tot Z

Wij passen ons aan naar elk gewenste thema of gelegenheid. 1,2..8 heeft alles in eigen huis en hoeft dus niet te werken met veel verschillende toeleveranciers. Zo loopt de organisatie gesmeerd en zijn wij nauwelijks afhankelijk van andere, een stukje zekerheid! Naast een betrouwbare partner geeft 1,2..8 ook net dat beetje extra om er een onvergetelijk jubileumfeest van te maken. Met onze roots in de entertainmentindustrie weten wij net dat beetje extra te creëren. Benieuwd hoe wij dat aanpakken? Bel of mail voor ons verhaal.

Jubileumfeest bedrijf vieren organisatie

Enkele items voor een geslaagd jubileumfeest.

Jubileumfeest WelkomWelkom

Heet uw gasten van harte welkom met één van onze exclusief te boeken champagnedames of promotieteams. Zij begroten de bezoekers en delen een welkomstdrankje uit. Wilt u nog een stapje gekker kies dan bijvoorbeeld voor een ontvangst-act van Barry Butler.

Jubileumfeest cateringCatering

Kleine smaaksensaties worden nog steeds erg gewaardeerd en geven tevens iets om over te praten tijdens het jubileumfeest. Dit hoeft echt niet altijd veel duurder te zijn dan de traditionele bitterbal. Wij bespreken graag met u het legio aan mogelijkheden op het gebied van moderne catering-oplossingen.

Jubileumfeest aankleding en decoratieAankleding

Maak uw jubileumfeest compleet met een passende aankleding. Ook als het evenement op eigen locatie plaats gaat vinden. Welke kleuren, verlichting of meubilair u ook kiest de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze dames van het 1,2..8 Styling-team zullen u versteld doen laten staan.

Jubileumfeest sfeer beleving muziek entertainmentSfeer/beleving

Professionaliteit komt vaak tot uiting bij dat ene puntje op de I. Een ondergeschoven kindje is vaak muziek en entertainment terwijl dit uw jubileumfeest juist tot ‘onvergetelijk’ kan maken. Onze roots liggen in de entertainmentindustrie dus wij kennen onze weg prima richting de juiste invulling.

Wilt u graag een keer een drankje doen?

U bent van harte welkom eens vrijblijvend te komen brainstormen over de invulling van uw jubileumfeest. Gaat u uw event zelf organiseren, maar wilt u bepaalde zaken uitbesteden ook daarin kunnen wij van dienst zijn.

Neem contact op, dat vinden we leuk!