Feestelijke opening ideeën!Slogan 128 promotie

Al 21 jaar bedenkt 1,2..8 Promotie feestelijke opening ideeën voor winkels, winkelcentra en bedrijven. Hierin blijven we ons altijd ontwikkelen en inmiddels hebben we een mooi bestand opgebouwd. Hieronder tien feestelijke opening ideeën voor de opening van uw winkel, winkelcentrum of bedrijf.

Feestelijke opening ideeën = maatwerk!

Waarin maakt 1,2..8 Promotie het verschil? Ervaren professionals en meer dan 21 jaar ervaring! Wij houden rekening met alle factoren voor feestelijke opening ideeën. Denk aan de kleuren van uw huisstijl en niet te vergeten uw budget. Daarnaast zijn wij uitvoerend sterk dus heeft u zelf een leuk idee maar niet de materialen of de mensen? Kies dan voor 1,2..8 Promotie.

Feestelijke opening ideeën ijskarGratis IJs!

Deze ijskar is supercool en fris. Onze ijscoman of -vrouw maakt er een onvergetelijk feest van. Wij delen onbeperkt ijsjes uit aan uw bezoekers. In overleg bespreken wij met u de smaken en verdere invulling. Indien gewenst kunnen wij voor uw feestelijke opening ideeën de ijskar ‘costum made‘ maken.

Feestelijke opening ideeën grote etagereTrakteren!

Steel de show met deze mega grote etagère. Wilt u trakteren? Doe het dan goed! U kunt deze etagère los bij ons huren maar ook inclusief promotieteam. Wat u wilt uitdelen bepaalt u zelf maar ook wij hebben ideeën genoeg om deze openingsactie te laten slagen.

Feestelijke opening ideeën FiestvertaisingWat fietst daar?

Heeft u ooit gehoord van ‘Fietsvertaising‘? Een stukje guerilla marketing uit de stal van 1,2..8 Promotie. Wij fietsen rond met uw advertentie om uw winkel, bedrijf of winkelcentrum. De posters maken wij ook! Als wij praten over feestelijke opening ideeën dan valt Fietsvertaising daar zeker onder!

Feestelijke opening ideeën rode loperTreedt binnen!

Misschien wel onmisbaar bij een geslaagde openingsactie; Dé rode loper. Welke kleur? Hoe lang en breed? Het maakt ons niets uit. Wij zorgen dat het er pico bello uitziet! Ook compleet met paaltjes. Rode loper boeken

Feestelijke opening ideeën confetti3, 2, 1 Boem!

Wij tellen met z’n allen van 10 naar 0, de burgemeester drukt op de rode knop en uw nieuwe winkel is geopend! De confetti knalt over uw publiek en op hetzelfde moment vliegt de muziek aan. Enthousiast? Wij helpen u met uw feestelijke opening ideeën!

Feestelijke opening ideeën hostess promotieHostesses

Wat is uw doelgroep en wie zijn uw bezoekers tijdens de openingsactie? Jong of oud? Trakteer de consument met iets leuks of lekkers. Ballonnen voor de kids en gebak met koffie voor de ouders. Wij denken graag met u mee!

Hostess of promotieteam inhuren

Feestelijke opening ideeën ballondecoratieDecoratie

Flink uitpakken met bijvoorbeeld ballonnen! Veel voor weinig tijdens uw openingsactie. Want ballonnen zijn NIET duur en geven flink ‘body’! Neem eens een kijkje op: www.128.nl voor voorbeelden en prijzen.

Feestelijke opening ideeën grote strikGrote Strik

NIEUW! In 2018 hebben we deze prachtige strik laten maken. Ideaal voor een kleine openingsactie. Deze strik is licht van gewicht en kan makkelijk met een mooi lint worden opgehangen. Ook leuk om bijvoorbeeld op een nieuwe auto te monteren. Strik huren

Feestelijke opening ideeën grote schaarGrote Schaar

‘Kingsize’ is HOT! Zo ook deze grote schaar. Deze grote schaar is bijna 100 cm lang en knipt echt! Ideaal voor een heropening of openingsactie voor uw winkel of bedrijf. Klik hier als u de grote schaar wilt huren.

Feestelijke opening ideeën podiumEyecatchers

U wilt het groots aanpakken?! Dat klinkt ons als muziek in de oren want wij houden wel van een uitdaging. Wat heeft u nodig? Een podium, overkapping, licht & geluid, gastheer, DJ u kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor u.

Samen brainstormen over feestelijke opening ideeën?

Wij denken graag met u mee? Heeft u zelf al een goed plan dan sturen wij graag een passende offerte. Klik hier voor contact.

Voorbeeld: Heropening winkelcentrum Kerkelanden te Hilversum