Van idee naar volledig
verzorgde campagne

Adverteren via e-mail

Mailing

Of het nu gaat om een gepersonaliseerde brief, een promotionele eyecatcher of een nieuwsbrief. wij denken het uit en versturen jouw mailing. Op deze manier kunnen wij je volledig ontzorgen. In overleg maken wij van jouw idee gezamenlijk een sterke campagne. Dit begint met het bedenken van de juiste boodschap en eindigt met een mailing op het juiste moment bij je doelgroep op de deurmat.
Lees hier meer


Adressenbestand

Heb je een kant en klaar adressenbestand, dan kan je dit natuurlijk bij ons aanleveren.
Beschik je hier niet over en wil je dit opbouwen, bieden wij hierin uiteenlopende mogelijkheden. Wij beschikken over een grote diversiteit aan online en offline acties en campagnes met als doel e-mail adressen te vergaren.
Lees hier meer

Email-marketing-nieuwsbrieven-uitbesteden
Neem contact op voor meer informatie via:
Mail: info@128promotie.nl of telefoon: 030 303 6228

Bekijk hieronder een aantal van onze showcases:

mailing-pinot
Mailing-Clinckhoeff

Slijterij Pinot

Voor slijterij Pinot zijn we al jaren vaste partner op promotiegebied. Eigenaar André heeft een mooie vaste klantenkring die hij graag op de hoogte houd van nieuwe producten en aanbiedingen. Hij levert aan, wij verwerken, en dezelfde dag gaat de mail er uit.

Winkelcentrum de Clinckhoeff

Namens winkelcentrum de Clinckhoeff, een wijkwinkelcentrum in IJsselstein, versturen wij maandelijks een mailing naar alle geïnteresseerden. Het laatste nieuws, aanbiedingen van de winkeliers en meer!

Mailing-Pets-Place
mailing-winter

Pets Place

Voor Pets Place verzorgen wij maandelijks een nieuws update naar alle trouwe volgers. We onderhouden de database met trouwe volgers, maken de mailing op en zorgen ervoor dat deze op het juiste moment bij de doelgroep terecht komt.

Winter-entertainment

Alle opdrachtgevers uit het verleden een aanbieding sturen? Geen probleem! In overleg verzorgen wij tekst en lay-out, alles in de juiste sferen.

Neem contact op, dat vinden we leuk!