Blog

Nieuwe producten

In de zomermaanden stellen we bij 1,2..8 Promotie altijd orde op zaken. We inventariseren en onderhouden materialen en voorraden, klussen en schoonmaak zijn de orde van de dag. Ook het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten voor winkelcentrumpromotie gebeurt in deze periode. In dit artikel meer aandacht voor drie van onze nieuwste pareltjes. Mogen wij aan u voorstellen….

Grootste Raadbak van Nederland!

Traditionele actie in een nieuw jasje. Dit product staat al jaren in ons magazijn en bij winkelcentra door heel het land. Echter is deze raadbak 40 cm bij 40 cm,  dat vinden wij een beetje klein. Daarnaast kunnen deelnemers van deze acties het antwoord opschrijven en in een brievenbus deponeren. oubollig! Dat kan beter, groter en sneller! NIEUW; Dé grootste raadbak van Nederland. Onze nieuwste aanwinst is 2,5 meter hoog en 1 meter breed. Daarnaast is de zuil voorzien van een touchscreen met ingebouwde pc. Zodoende komen alle gegevens direct in een document en kunnen wij veel makkelijker de winnaars bereiken en mailinglijsten maken van alle deelnemers. Wij trappen af in Haarlem waar onze raadbak een maand lang staat in winkelcentrum Schalkwijk. Twee lokale supermarkten zorgen deze ronde voor de inhoud van de raadbak.

Coole IJskar NIEUW!

Ik hoor het u denken, wat een mooie ijskar, maar is dit niet iets te laat? Nou, daar heeft u deels gelijk in. Echter staat onze nieuwe IJskar gewoon nog een paar keer in de agenda. Want ijsjes uitdelen werkt anno 2017/2018 nog steeds erg goed! Waarom deze nieuwe IJskar? Sfeer, beleving en uitstraling zijn hier de keywords. Naast de frisse uitstraling is deze IJskar van alle gemakken voorzien. De nieuwe vriezer, een ijshoorntjes-houder en handig emmertje voor de ijsschep ontbreken niet. Daarnaast is de parasol ook ‘custom made’. Dat betekent dat wij voor onze klanten de ijskar kunnen ombouwen in de gewenste huisstijl. Dat belooft wat de aankomende zomers!

Antieke bakfiets in een nieuwe jas!

Dit product is zeker niet nieuw maar heeft wel een nieuwe jas. Onze antieke bakfiets wordt al jaren gebruikt voor verschillende promotionele acties. Op menig winkelcentrum heeft deze fiets al de nodige kilometers gemaakt. Soms moeten oude materialen gerestaureerd worden, en dat is precies wat wij deze zomer hebben gedaan. Zo kan onze antieke bakfiets er zeker weer vijf jaar tegenaan!