Openingsactie ideeën met power!Slogan 128 promotie

Al 21 jaar verzorgt 1,2..8 Promotie unieke openingsacties voor winkels, winkelcentra en bedrijven. Hierin blijven we altijd ontwikkelen, inmiddels hebben we een mooi bestand opgebouwd. Hieronder tien keer een openingsactie voor de opening van uw winkel, winkelcentrum of bedrijf.

Elke openingsactie = maatwerk!

Waarin maakt 1,2..8 Promotie het verschil? Ervaren professionals en meer dan 21 jaar ervaring! Wij houden rekening met alle factoren van een goede openingsactie. Denk aan de kleuren van uw huisstijl en niet te vergeten uw budget. Daarnaast zijn wij uitvoerend sterk dus heeft u zelf een leuk idee maar niet de materialen of de mensen? Kies dan voor 1,2..8 Promotie.

Openingsactie IJskar IJs uitdelenGratis IJs!

Deze ijskar is supercool en fris. Onze ijscoman of vrouw maakt er een onvergetelijk feest van. Wij delen onbeperkt ijsjes uit aan uw bezoekers. In overleg bespreken wij met u de smaken en verdere invulling.

Klik hier voor deze ijskar

Openingsactie uitdelenTrakteren!

Steel de show met deze mega grote etagère. Wilt u trakteren? Doe het dan goed! U kunt deze etagère los bij ons huren maar ook inclusief bemanning. Wat u wilt uitdelen bepaalt u zelf maar ook wij hebben ideeën genoeg om deze openingsactie te laten slagen.

Fiets adverteren MarketingWat fietst daar?

Heeft u ooit gehoord van ‘Fietsvertaising‘? Een stukje guerilla marketing uit de stal van 1,2..8 Promotie. Wij fietsen rond met uw advertentie als openingsactie om uw winkel, bedrijf of winkelcentrum onder de aandacht te brengen. De posters maken wij ook!

Feestelijke opening ideeën rode loperTreedt binnen!

Misschien wel onmisbaar bij een geslaagde openingsactie; Dé rode loper. Welke kleur? Hoe lang en breed? Het maakt ons niets uit. Wij zorgen dat het er pico bello uitziet! Ook compleet met paaltjes te boeken. Klik hier

Rode Knop Confetti3, 2, 1 Boem!

Wij tellen met z’n allen van 10 naar 0, de burgemeester drukt op de rode knop en uw nieuwe winkel is geopend! De confetti knalt over uw publiek en op hetzelfde moment vliegt de muziek aan. Enthousiast? Wij helpen u met uw openingsactie.

Hostesses Gastheer ActiesHostesses

Wat is uw doelgroep en wie zijn uw bezoekers tijdens de openingsactie? Jong of oud? Trakteer de consument met iets leuks of lekkers. Ballonnen voor de kids en gebak met koffie voor de ouders. Wij denken graag met u mee!

Hostess of promotieteam inhuren.

Ballondecoratie OpeningsactieDecoratie

Flink uitpakken met bijvoorbeeld ballonnen! Veel voor weinig tijdens uw openingsactie. Want ballonnen zijn NIET duur en geven flink ‘body’! Neem eens een kijkje op: www.128.nl voor voorbeelden en prijzen.

Rode Strik huren openingsactieGrote Strik

NIEUW! In 2018 hebben we deze prachtige strik laten maken. Ideaal voor een kleine openingsactie. Deze strik is licht van gewicht en kan makkelijk met een mooi lint worden opgehangen. Ook leuk om bijvoorbeeld op een nieuwe auto te monteren.

Grote Rode Schaar huren OpeningsactieGrote Schaar

‘Kingsize’ is HOT! Zo ook deze grote schaar. Deze schaar is bijna 100 cm lang en knipt echt! Ideaal voor een heropening of openingsactie voor uw winkel of bedrijf.

Direct de grote schaar huren

Podium Huren OpeningsactieEyecatchers

U wilt het groots aanpakken?! Dat klinkt ons als muziek in de oren want wij houden wel van een uitdaging. Wat heeft u nodig? Een podium, overkapping, licht & geluid, gastheer, DJ u kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor u.

Wilt u samen brainstormen over uw openingsactie?

Wij denken graag met u mee? Heeft u zelf al een goed plan dan sturen wij graag een passende offerte. Klik hier voor contact.

Voorbeeld: Heropening winkelcentrum Kerkelanden te Hilversum