Wie en wat we zijn?

Om te beginnen een tikkeltje onconventioneel. Met onze roots in de entertainmentindustrie was het oorspronkelijk helemaal niet de bedoeling dat we zo groot zouden groeien als promotiebureau. Toen we in 1997 begonnen, draaide het vooral om artiesten, entertainers en het organiseren van onvergetelijke bedrijfsfeesten. Kernwaarde: goed luisteren naar de klant en inleven in het publiek. Dat lukt heel goed, want de aanvragen en opdrachten zijn sinds 1997 een stuk omvangrijker geworden. Een 11-man/vrouw sterk team staat inmiddels dagelijks klaar met promotie-oplossingen, (her)openingsideeën, winkelcentrumpromotie-concepten, uitvoerende handjes en meer…  Uw wensen onze mensen!

Wij zijn 1,2..8 Promotie uit Nieuwegein!  – Sterk in uitvoering-

Wij zijn 1,2..8 Promotie – Hét team

 • Testimonial

  Chris

  Eindbaas

  About Chris

  Chris is oppergangmaker van het eerste (en vaak ook het laatste) uur. Van Klaas Pindakaas  naar grote eindbaas. Chris heeft een neusje voor zaken en stort zich nog altijd vol bravoure in ieder nieuw avontuur. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en levert regelmatig de mooiste projecten op. Als accountmanager is hij een graag geziene sparringpartner bij bedrijven en dus veel buiten de deur. Vinden we soms wel even lekker…

 • Testimonial

  Zerhaya

  Office Manager

  About Zerhaya

  Ervaren, punctueel en perfectionistisch. De juiste eigenschappen voor een officemanager bij 1,2..8. Zerhaya is de schakel tussen de klant en de werkvloer.

  Met haar gulle lach krijgt ze altijd alles geregeld. Fijn voor de klant en ons team.

 • Testimonial

  Dave

  Facilitair manager

  About Dave

  Die den Dave begonnen als stagiair en eigenlijk nooit meer vertrokken. Dave is een echte harde werker en je zal hem vaak ook pas als laatste de deur uit zien lopen, maar dat kan ook komen omdat hij nog lekker aan de borrel zit. Ondertussen is Dave voor ons onmisbaar zowel in het magazijn of op locatie. Moet er wat geregeld worden dan is hij de eerste die we roepen.

 • Testimonial

  Melvin

  Grafisch vormgever

  About Melvin

  Nog zo’n oud stagiair die maar niet weg wilt. Begonnen als stagiair in het verre verleden en ondertussen door gegroeid tot onze in huis grafisch vormgever en socialmedia specialist.  Gek op feestjes, gezelligheid en werken met mensen een echte 1,2..8er dus. Flyer, poster of website nodig dan moet je bij Melvin zijn. Altijd te vinden achter zijn computer en als die daar niet zit dan kan je hem waarschijnlijk vinden aan de bar.

 • Testimonial

  Marijke

  Office assistent

  About Marijke

  Voor alle administratieve zaken moet je bij Marijke zijn, helemaal thuis in de wereld van de cijfers en letters. Als een van de nieuwe krachten is Marijke zeker niet de minste. Moet er iets op papier gezet worden dan moet je bij haar zijn. Marijke is al snel een onmisbare kracht geworden want ze is van alle markten thuis. Belletje hier mailtje daar een echte kantoor miep dus.

 • Testimonial

  Arie

  Allround Medewerker

  About Arie

  De meest ervaren man op de feestelijke werkvloer heeft nog steeds de energie van een jonge hond.

  Bouwen en sjouwen, interactieve shows en muziek, altijd in voor een babbeltje en gezelligheid.

  Bij Arie kun je altijd een ei kwijt. Fijn om hem erbij te hebben.

 • Testimonial

  Tobias

  Onze Manus, jullie Manus, eigenlijk iedereen z’n Manus…

  About Tobias

  Je hebt van die stagiairs, die na twee jaar nog steeds rond blijken te lopen. Zo eentje, die zich in de loop der tijd stiekem heeft ontpopt tot onmisbare rechterhand en ondertussen ook nog zijn entertainment-skills behoorlijk heeft opgeschroefd. Tuurlijk hebben wij er ook zo een, en bij ons heet ‘ie Tobias. Van chauffeur naar klusjesman naar klusbaas naar upcoming kinderclown, werkt hij zich steeds hoger de entertainmentladder op. O, ja: en hij is keigoed met ballonnen!

 • Testimonial

  Corina

  The money-honey

  About Corina

  Waar de meesten van ons slechts kunnen tellen tot 1,2..8, rust op Corina’s schouders de zware taak zoveel mogelijk vergaarde buit binnen te houden. En daar is ze verdomd goed in, want we bestaan nog steeds! Lekker, zo iemand waar je altijd op kunt rekenen. Behalve als ze weer eens achter je kont aanzit, op jacht naar ontbrekende bonnetjes en kwartaaltoestanden. Want de boel moet wel kloppen! Eh… daar hadden we jou toch juist voor?!

 • Testimonial

  Leonie

  Stagiaire

  About Leonie

  Opgegroeid in Spanje, werkervaring in recreatief Curaçao en nu aan de bak in Nieuwegein.

  Onvermoeibaar als zij is, gaat zij haar HBO-studie Recreatie bij ons afronden.

  Afstudeerproject: bedrijfsevent, thema winter. Hiernaast lekker extra ervaring opdoen in de branche.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bedrijven

Wij bieden totaal- en deeloplossingen voor bedrijven, organisaties en merken. Wij denken mee, organiseren en voeren uit bij o.a. jubilea, (her)openingen, bedrijfevents, branding en merkactivaties.

Bureau's

Wij bieden marketing- en communicatiebureau’s ondersteuning van A tot Z. U komt met de ideeën en een plan, wij voeren het voor u uit. Bent u klaar voor een prettige samenwerking?

Winkelcentra

Wat is uw hulpvraag? Wij werken al sinds 1997 voor winkelcentra door heel het land. Wij brengen graag uw wensen en kaart en bieden een passende oplossing. Sterk in ontzorgen en uitvoering!

Overtuigd dat wij iets voor u kunnen betekenen?

Wagenpark 128promotie Over 128Waar staan wij voor?

Gepassioneerd en professioneel in het zoeken en vinden van oplossingen voor onze klanten. Deze combinatie maakt ons sterk! Wij willen deeloplossingen bieden en tegelijkertijd onze klanten compleet ontzorgen. Waar onze opdrachtgevers ook voor kiezen, wij geven ons 100%.

Opdrachtgevers over 128promotie.nl

 • Testimonial
  Froukje Coster / Senior Brand Activation Manager, hamiltonbright.nl

  Dank voor de prettige samenwerking, op jullie kunnen we altijd bouwen!

 • Testimonial
  Manuela Fernandez / Marketingcommunicatie specialist, wfcommunicatie.nl

  Wij varen blind op het team van 128! Wat wij ook vragen, wat wij ook willen, wat wij ook bedenken…zij kunnen het regelen, leveren en uitvoeren. Het is niet voor niets dat we al meer dan 20 jaar een ‘setje’ zijn en dat zullen blijven.

 • Testimonial
  Sonja Stenfert / Preventie Coördinator, plangroep.nl

  Een top team! De kinderen zijn dol op jullie en leren ook nog wat zonder dat ze het doorhebben! Bedankt voor jullie flexibiliteit en creativiteit de afgelopen jaren en hopelijk nog vele jaren te gaan!

 • Testimonial
  Marijn Span / Marketing & Communicatie Manager, valknijmegen.nl

  Het was weer een prachtig feest, complimenten aan je professionele team! Graag boek ik ze bij deze gelijk weer voor volgend jaar!

 • Testimonial
  Bettine Roest / Junior Vastgoedmanager BOG, verweyvastgoed.nl

  Dank voor de organisatie! Vanmiddag alleen maar positieve reacties van de huurders ontvangen. Volgend jaar gaan wij voor minimaal 300 personen. Tot volgend jaar!

 • Testimonial
  Andrea Withaar / Marketing & Communicatie, collegerotterdam.nl

  Bij deze wil ik doorgeven dat we wederom enorm tevreden zijn met jullie organisatie. De borrel was zeer geslaagd. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar!