Wie en wat we zijn?

Om te beginnen een tikkeltje onconventioneel. Met onze roots in de entertainmentindustrie was het oorspronkelijk helemaal niet de bedoeling dat we zo groot zouden groeien als promotiebureau. Toen we in 1997 begonnen, draaide het vooral om artiesten, entertainers en het organiseren van onvergetelijke bedrijfsfeesten. Kernwaarde: goed luisteren naar de klant en inleven in het publiek. Dat lukt heel goed, want de aanvragen en opdrachten zijn sinds 1997 een stuk omvangrijker geworden. Een 10-man/vrouw sterk team staat inmiddels dagelijks klaar met promotie-oplossingen, (her)openingsideeën, winkelcentrumpromotie-concepten, uitvoerende handjes en meer…  Uw wensen onze mensen!

Wij zijn 1,2..8 Promotie uit Nieuwegein!  – Sterk in uitvoering-

Wij zijn 1,2..8 Promotie – Hét team

 • Testimonial

  Chris

  Eindbaas

  About Chris

  Chris is oppergangmaker van het eerste (en vaak ook het laatste) uur. Van Klaas Pindakaas  naar grote eindbaas. Chris heeft een neusje voor zaken en stort zich nog altijd vol bravoure in ieder nieuw avontuur. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en levert regelmatig de mooiste projecten op. Als accountmanager is hij een graag geziene sparringpartner bij bedrijven en dus veel buiten de deur. Vinden we soms wel even lekker…

 • Testimonial

  Robert

  Alle ballen in de lucht!

  About Robert

  Wat deze jongen allemaal kan, echt ongelofelijk! Daarom schuiven we het liefst alles op hem af. Belletje, offerte, kindershowtje? Robert handelt het wel even af. Tja, je bent office-manager of je bent het niet… Scherp van tong en soepel in de heupjes, pakt hij zowel vanachter zijn bureau als op het podium iedereen in. Wist je trouwens dat hij ooit Nederlands kampioen jongleren was?! Een meester-coördinator dus, met wel héél veel ballen!

 • Testimonial

  Tim

  Twee meter Sales

  About Tim

  Oh, die Tim! Man of vrouw, jong of oud; deze beroepscharmeur krijgt iedereen op zijn hand. Dus valt er iets te promoten, dan gooien we direct twee meter Tim in de strijd. Niet alleen voor onszelf; we lenen hem ook met liefde uit aan onze klanten. Tim wordt geleverd inclusief garantielabel, want met alle ogen op hem gericht, staat u gegarandeerd in de schijnwerpers. We hebben hem sowieso liever niet te vaak op kantoor, want dan steelt ‘ie hier de hele tijd de show…

 • Testimonial

  Jorrit

  Alles op een rijtje!

  About Jorrit

  Beetje vreemde eend in de bijt tussen al die haantjes, want o, zo bescheiden (maar stiekem net zo bijdehand)! Precies wat we nodig hebben om te shinen, want ook achter de schermen moet iemand het doen. Deze multifunctionele organizer geeft letterlijk en figuurlijk vorm aan al onze promotie. On- & offline design, social media, decorbouw: check! En dan is hij ook nog eens punctueel, superhandig en met frisse tegenzin soms ook nog zwarte piet!

 • Testimonial

  Tim 2

  Eventmanager

  About Tim 2

  Nog een Tim?! Jazeker! Begonnen als stagiair, besloten we deze georganiseerde gangmaker al gauw te houden, want zodra hij binnenkomt, gaat gegarandeerd het dak eraf! Eigenlijk is ‘ie nog junior Event Manager, maar deze jongen gaat zo snel, dat het lijkt alsof hij er altijd al was. Een echte 1,2..8-er, dus; dol op gezelligheid, feestjes en vooral mensen. Tim doet het dan ook goed in groepen en is – hoe verwonderlijk – vooral onder de dames erg populair. Hmmm, zit het ‘m dan toch in die naam..?!

 • Testimonial

  Tobias

  Onze Manus, jullie Manus, eigenlijk iedereen z’n Manus…

  About Tobias

  Je hebt van die stagiairs, die na twee jaar nog steeds rond blijken te lopen. Zo eentje, die zich in de loop der tijd stiekem heeft ontpopt tot onmisbare rechterhand en ondertussen ook nog zijn entertainment-skills behoorlijk heeft opgeschroefd. Tuurlijk hebben wij er ook zo een, en bij ons heet ‘ie Tobias. Van chauffeur naar klusjesman naar klusbaas naar upcoming kinderclown, werkt hij zich steeds hoger de entertainmentladder op. O, ja: en hij is keigoed met ballonnen!

 • Testimonial

  Corina

  The money-honey

  About Corina

  Waar de meesten van ons slechts kunnen tellen tot 1,2..8, rust op Corina’s schouders de zware taak zoveel mogelijk vergaarde buit binnen te houden. En daar is ze verdomd goed in, want we bestaan nog steeds! Lekker, zo iemand waar je altijd op kunt rekenen. Behalve als ze weer eens achter je kont aanzit, op jacht naar ontbrekende bonnetjes en kwartaaltoestanden. Want de boel moet wel kloppen! Eh… daar hadden we jou toch juist voor?!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bedrijven

Wij bieden totaal- en deeloplossingen voor bedrijven, organisaties en merken. Wij denken mee, organiseren en voeren uit bij o.a. jubilea, (her)openingen, bedrijfevents, branding en merkactivaties.

Bureau's

Wij bieden marketing- en communicatiebureau’s ondersteuning van A tot Z. U komt met de ideeën en een plan, wij voeren het voor u uit. Bent u klaar voor een prettige samenwerking?

Winkelcentra

Wat is uw hulpvraag? Wij werken al sinds 1997 voor winkelcentra door heel het land. Wij brengen graag uw wensen en kaart en bieden een passende oplossing. Sterk in ontzorgen en uitvoering!

Overtuigd dat wij iets voor u kunnen betekenen?

Wagenpark 128promotie Over 128Waar staan wij voor?

Gepassioneerd en professioneel in het zoeken en vinden van oplossingen voor onze klanten. Deze combinatie maakt ons sterk! Wij willen deeloplossingen bieden en tegelijkertijd onze klanten compleet ontzorgen. Waar onze opdrachtgevers ook voor kiezen, wij geven ons 100%.

Opdrachtgevers over 128promotie.nl

 • Testimonial
  Froukje Coster / Senior Brand Activation Manager, hamiltonbright.nl

  Dank voor de prettige samenwerking, op jullie kunnen we altijd bouwen!

 • Testimonial
  Manuela Fernandez / Marketingcommunicatie specialist, wfcommunicatie.nl

  Wij varen blind op het team van 128! Wat wij ook vragen, wat wij ook willen, wat wij ook bedenken…zij kunnen het regelen, leveren en uitvoeren. Het is niet voor niets dat we al meer dan 20 jaar een ‘setje’ zijn en dat zullen blijven.

 • Testimonial
  Sonja Stenfert / Preventie Coördinator, plangroep.nl

  Een top team! De kinderen zijn dol op jullie en leren ook nog wat zonder dat ze het doorhebben! Bedankt voor jullie flexibiliteit en creativiteit de afgelopen jaren en hopelijk nog vele jaren te gaan!

 • Testimonial
  Marijn Span / Marketing & Communicatie Manager, valknijmegen.nl

  Het was weer een prachtig feest, complimenten aan je professionele team! Graag boek ik ze bij deze gelijk weer voor volgend jaar!

 • Testimonial
  Bettine Roest / Junior Vastgoedmanager BOG, verweyvastgoed.nl

  Dank voor de organisatie! Vanmiddag alleen maar positieve reacties van de huurders ontvangen. Volgend jaar gaan wij voor minimaal 300 personen. Tot volgend jaar!

 • Testimonial
  Andrea Withaar / Marketing & Communicatie, collegerotterdam.nl

  Bij deze wil ik doorgeven dat we wederom enorm tevreden zijn met jullie organisatie. De borrel was zeer geslaagd. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar!