Familiedag Toyota Material Handling

Toyota Familiedag Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest voor werknemers en gezin

Een bedrijfsevenement organiseren voor een groot bedrijf is nog niet zo eenvoudig. Je hebt vanuit diverse disciplines veel expertise nodig. 1,2..8 Promotie verzorgt al jaren de invulling van het sinterklaasfeest van Toyota Material Handling. Dankzij de goede ervaringen mogen wij ook de organisatie van de grote Familiedag op ons te nemen. De doelgroepen waar wij onze expertise voor konden gaan inzetten waren de kids; baby’s, 2-4 jarigen , 4- 8 jarigen, 8-12 jarigen en jeugd tot 18 jaar.

Een gigantische productiehal moest omgetoverd worden tot o.a. een veilig speelparadijs voor de kinderen. Maar dan wel zo dat het ook echt past bij de uitstraling van het bedrijf Toyota Material Handeling. Zij handelen namelijk in heftrucks! Dus stoer, robuust en groots.

Springkussens, glijbanen, een draaimolen, bouwblokken voor de kleinsten en van hout een mini heftruck bouwen/knutselen. Racesimulatoren, op de foto in een echte heftruck. Alles begeleid door meer dan 10 van  onze professionele begeleiders. Aanvullend verzorgden wij ballondecoraties, skytubes, een ontvangtstact en heliumballonnen tijdens een officieel moment.

De dag was een groot succes, mede dankzij de enorme opkomst, de fantastische catering van onze collega’s en een geweldige organisatie en uitvoering.

Bedankt voor de mooie opdracht. Alvast tot het sinterklaasfeest.

De hele familie was welkom bij Toyota Material Handling Toyota bedrijfsfeest op de foto Toyota bedrijfsfeest Schminken