Heropening brug Amsterdam

Clercqstraat Amsterdam Kerst 2018

Feestelijke heropening brug Clercqstraat Amsterdam

Als je 6 weken van te voren, op een van de drukste dagen van het jaar, een feestelijk event wil organiseren, dan mag je aan de bak. Een heldere communicatie, korte lijnen en een effectieve besluitvorming zijn dan essentieel om op korte termijn een mooi feest uit de klei te trekken. En een mooi feest is het geworden; 10 prachtig gedecoreerde stands, romantische verlichting, ambachtelijke biologische erwtensoep, warme glühwein en chocolademelk, geprinte pannenkoeken, marsepeinen kerstboompjes knutselen voor de kids en oude ambachten. Een professionele DJ zorgde voor de juiste muzikale sfeer.

En het scheelt als je alles onder één dak hebt; we hebben 3 dagen van te voren ook nog even de overkapping gerealiseerd met diverse pagodetenten. Gemeente Amsterdam, Stad & Co in samenwerking met 1,2..8 Promotie, diverse leveranciers/betrokkenen en tientallen personele handjes; van organisatoren en partymanagers tot koks, hostesses, opbouwers en afbouwers.

Een korte termijn project waar je ‘U’ tegen zegt. En als dan iedereen bij, tevreden, en gelukkig is…, dan zijn wij stiekem wel een beetje trots.