Blog

Promotieactiviteiten najaar

Promotieactiviteiten najaar Kerst Sinterklaas

Promotieactiviteiten najaar

Als promotiebureau is het van groot belang klaar te zijn voor de drukste periode van het jaar. Voor sommige bedrijven zal het tijdens de feestdagen een stuk rustiger zijn. Dit geldt zeker niet voor winkelcentra. De winkelcentrumpromotie van onze klanten is in deze maanden dan ook erg belangrijk. Wij raden onze klanten dan ook aan om tijdig te starten met de organisatie van de Sinterklaas en kerst promotie-activiteiten. Hieronder enkele mogelijkheden en websites om u op weg te helpen.

Sinterklaas promotieactiviteiten

Wie komt er dit jaar naar uw winkelcentrum? Brengt Sinterklaas een bezoek of komt er een echte Pieteninvasie het winkelend publiek vermaken? Laten wij samen eens van gedachten wisselen of neem een kijkje op SuperSintShow.nl om een goed beeld te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden rondom dit retail-moment. Ook via onze algemene website 128-entertainment.nl kunt u Sinterklaas-entertainment boeken. Wij verzorgen kleine en grote Sinterklaas-feesten door heel Nederland en dus ook graag bij u in het winkelcentrum. Zo verzorgen wij elk jaar enkele intochten waaronder de Sinterklaasintocht in Stadshart Nieuwegein. Met ruim 1000 bezoekers is dit altijd een prachtige kick-off van het seizoen. Maar net zo goed verzorgen wij leuke Sinterklaas acties voor middelgrote en kleine winkelcentra.

Kerst promotieactiviteiten

U heeft vast wel iets te promoten dit jaar?! Wij sturen maar wat graag een promotieteam uw kant op. Bijvoorbeeld een paar spontane kerstdames, engelen of gastheren. Wat dacht u van onze kerstbengels? Straattheater met een enorme glimlach, mobiel inzetbaar, de kerst komt tot leven op uw centrum. Levende kado’s, de enige echte Kerstman, een levende kerstboom, kerstkabouter, uitdeelacties u kunt het zo gek niet bedenken. Weet u wat, vraag ons eens een vrijblijvend voorstel te schrijven. Wij houden rekening met uw wensen, onze mensen en uiteraard uw budget. Want elk winkelcentrum is weer anders. Daar weten wij alles van gezien wij al ruim 20 jaar winkelcentrumpromotie verzorgen. Dus… voor de leukste promotieactiviteiten tijdens de feestdagen kiest u voor 1,2..8 Promotie. Voor een overzicht aan kerst en winter activiteiten kunt terecht bij winter-entertainment.nl.

Promotieactiviteiten Sinterklaas winkelcentrumpromotiePromotieactiviteiten Kerst promotieteamPromotieactiviteiten Kerst promotiebureau Entertainment