Of het nu gaat om Facebook, Instagram of
LinkedIn, wij maken jouw merk sterk!

Social Media Beheer

Het beheren van sociale media, dat kan toch iedereen? Toch blijkt dit lastiger dan gedacht. Social Media Beheer, het uitbesteden hiervan, is een officiële term geworden omdat hier sinds een aantal jaar veel vraag naar is. Inmiddels wordt de term ‘Social Media Beheer’ herkend door Google en zijn er genoeg bedrijven die Social Media Beheer in hun pakket aanbieden of zelfs een volledig bedrijf hierop hebben ingericht.

Social Media beheer uitbesteden

Het uitbesteden van socialemedia wordt steeds vaker gedaan om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen. In de beginjaren van bijvoorbeeld Facebook werd er nog weleens een medewerker of stagiair zonder enige ervaring verantwoordelijk gemaakt voor het regelmatig posten van bedrijfsnieuwtjes en diensten. Diegene was verantwoordelijk voor een deel van jouw online visitekaartje. Deze vorm van werken is inmiddels achterhaald. De sociale media worden steeds meer een belangrijke marketingtool waaraan veel aandacht wordt besteed. Hier zeggen wij vaak; doe waar je goed in bent! En zo zie je ook steeds meer bedrijven die hun socialmediakanalen in beheer brengen bij bedrijven zoals wij.

Mogelijkheden: 

Wij bieden verschillende vormen van deze dienst in samenwerking met De Digitale Jongens. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een maandabonnement, een urenpakket of compleet verzorgde campagne. Wij verzorgen dit voor alle socialmediakanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube e.d.

✔ Meer kwalitatieve leads   ✔ Maandelijkse rapportage
✔ Wekelijks minimaal twee posts  ✔ Social media support
Neem contact op, dat vinden we leuk!
Facebook-Social-Media-Beheer
Facebook-Social-Media-Beheer-2

Bekijk hieronder een aantal van onze showcases:

Kerkelanden

Voor winkelcentrum Kerkelanden te Hilversum verzorgen wij Social Media Beheer voor hun facebookpagina met 3000 + volgers.

link: FB Kerkelanden

Brasserie de Helftheuvel

Voor Brasserie de Helftheuvel gevestigd in Den Bosch verzorgen wij Social Media Beheer voor hun Facebook en Instagram met 700+ volgers.

link: FB Brasserie de Helftheuvel

Diemerplein

In Diemen zijn wij gestart met een Instagram pilot omdat het centrum wilt mikken op een jongere doelgroep. Daarnaast verzorgen wij al enkele tijd het beheer van de Facebookpagina met 4800 + volgers.

link: FB Diemerplein

Circus Kristal

Wat ons betreft een mooi voorbeeld van community building! Wij helpen Circus Kristal uit Amsterdam met het vergroten van hun klanten base. Hét doel; meer klanten.

link: FB Circus Kristal

Neem contact op, dat vinden we leuk!