Of het nu gaat om Facebook, Instagram of
LinkedIn, wij maken jouw merk sterk!

Social Media Beheer

Het beheren van sociale media, dat kan toch iedereen? Toch blijkt dit lastiger dan gedacht. Social Media Beheer, het uitbesteden hiervan, is een officiële term geworden omdat hier sinds een aantal jaar veel vraag naar is. Inmiddels wordt de term ‘Social Media Beheer’ herkent door Google en zijn er genoeg bedrijven die Social Media Beheer in hun pakket aanbieden of zelfs een volledig bedrijf hierop hebben ingericht.

Social Media beheer uitbesteden

Het uitbesteden van Sociale Media wordt steeds vaker gedaan om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen. In de beginjaren van bijvoorbeeld Facebook werd er nog weleens een medewerker of stagiair zonder enige ervaring verantwoordelijk gemaakt voor het regelmatig posten van bedrijfsnieuwtjes en diensten. Diegene was verantwoordelijk voor een deel van jouw online visitekaartje. Deze vorm van werken is inmiddels achterhaald. De sociale media worden steeds meer een belangrijke marketingtool waaraan veel aandacht wordt besteed. Hier zeggen wij vaak; doe waar je goed in bent! En zo zie je ook steeds meer bedrijven die hun Social Media kanalen in beheer brengen bij bedrijven zoals wij.

Mogelijkheden: 

Wij bieden verschillende vormen van deze dienst. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een maandabonnement, een urenpakket of compleet verzorgde campagne. Wij verzorgen dit voor alle social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube e.d.

✔ Meer kwalitatieve leads   ✔ Maandelijkse rapportage
✔ Wekelijks minimaal twee posts  ✔ Social media support
Neem contact op, dat vinden we leuk!
Facebook-Social-Media-Beheer
Facebook-Social-Media-Beheer-2

Bekijk hieronder een aantal van onze showcases:

Social Medie Beheer uitbesteden voorbeeld kopermolenKopermolen

Voor winkelcentrum de Kopermolen te Leiden verzorgen wij Social Media Beheer voor hun facebookpagina met 3000 + volgers. Daarnaast beheren wij ook de website en deze zijn gekoppeld.

link: FB Kopermolen

Social Media Specialist voor KidZcity UtrechtKidZcity Social

Met bijna 13.000 volgers de grootste indoor speelparadijs community op Facebook en dat was nou precies de bedoeling toen wij begonnen met Social Media Beheer. Sinds kort ook gestart met Instagram.

link: FB KidZcity

Social Media Beheer Uitbesteden Instagram Facebook DiemerpleinDiemerplein

In Diemen zijn wij gestart met een Instagram pilot omdat het centrum wilt mikken op een jongere doelgroep. Daarnaast verzorgen wij al enkele tijd het beheer van de Facebookpagina met 4200 + volgers.

link: FB Diemerplein

Social Media Beheer De Graaff MaarssenDe Graaff

Wat ons betreft een mooi voorbeeld van community building! Wij helpen bedmode & Lingerie bedrijf de Graaff uit Maarssen met het vergroten van hun klanten base. Hét doel; meer vaste klanten.

link: FB De Graaff

Neem contact op, dat vinden we leuk!