Video content laten maken

Video content

Waar denkt u aan bij video content? Er zijn zoveel verschillende vormen en manieren om video in te zetten bij het promoten van uw bedrijf dat het soms moeilijk is om de juiste vorm te kiezen. Om het voor ons en voor onze opdrachtgevers overzichtelijk te houden hebben wij er voor gekozen om enkel video content te maken van evenementen die wij zelf organiseren en video content voor Social Media.

Video content laten maken

Over een aftermovie van een evenement kunnen wij kort zijn, dit geeft een overzicht van het event en enthousiasmeert kijkers om wellicht een volgende keer te komen en deze videos kunt u gebruiken ter promotie van toekomstige evenementen. Wat betreft content creatie voor Social Media kanalen kunt u het iets breder trekken. Dit kan een PR Stunt zijn, een consumentenactie of een extra hulpmiddel om de opening of heropening van uw bedrijf of winkel onder de aandacht te brengen. Hieronder enkele voorbeelden van video content welke wij geproduceerd hebben.

Graffiti met demente ouderen

Stichting ambulante dagbesteding wilt graag meer doen voor ouderen. Om dit te doen en vooral te blijven doen wilt de stichting aan sponsoren maar ook organisaties laten zien wat er allemaal mogelijk is. In deze video een toffe dag met demente ouderen in Utrecht.

Heropening Albert Heijn Leiden

De eigenaar van de Albert Heijn in winkelcentrum de Kopermolen heeft alles uit de kast gehaald om de heropening van zijn nieuwe winkel op elk mogelijke manier onder de aandacht te brengen. Zo ook online! Wij kregen carte blanche om zoveel mogelijk online views te genereren.

1 april grap local viraal

Onze toeleverancier Post, Uw Slager helpt ons al jaren met onze catering-concepten. Nu was het tijd om iets terug te doen en wij hadden daarvoor een tof idee. Dé slagers van Vreeswijk wilde hun klanten en collega slagers op de hak nemen en dat is meer dan gelukt 🙂

Stop! Dat doen wij wel

Maar liefst 16 dagen betaalde wij voor verschillende bezoekers van winkelcentrum Schalkwijk de rekening. Van elke dag werd een leuke video gemaakt en geplaatst op YouTube en Facebook. De videos werden goed bekeken en trok meer bezoekers naar het centrum!

Carte blanche of geef ons uw plannen.

Wij genieten er met ons creatieve team oprecht enorm van om toffe video content te creëren voor onze opdrachtgevers. Wordt een project ons te groot dan zullen wij u dat eerlijk aangeven. Wij zijn goed in content creatie voor Social Media en aftermovies van evenementen. Onder ons personeel zitten een paar geboren acteurs en filmtalenten dus wat wij doen, doen wij goed en zelfs beter.

Neem contact op, dat vinden we leuk!