Wij maken succesvolle en
professionele websites

Websites

Bouwen & beheren

Onze specialisten maken websites in WordPress. Het WordPress systeem is gebruiksvriendelijk en wordt wereldwijd gebruikt. Het systeem is geheel naar eigen wens in te richten en zorgt dat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachines. Ook is WordPress geschikt voor gebruikers zonder technische achtergrond, zodat jij zelf aan de slag kunt gaan met afbeeldingen en teksten. Zelf geen zin/tijd om hiermee aan de slag te gaan? Wij nemen het graag uit handen. Lees hier meer..

SEO teksten

Je hebt een nieuwe mooie website, maar mooi is niet goed genoeg. ‘Mooi’ alleen gaat geen geld opleveren. Een goede website verandert je bezoekers in klanten, door ze te overtuigen jouw product af te nemen of contact met je op te nemen. Dit gebeurt door middel van beeld én tekst. Zorg daarom voor goede SEO teksten op je website en geef je site hiermee een boost. Onze specialisten kunnen je adviseren welke teksten bij jouw bedrijf en doelgroep passen. ‘SEO copywriting’ helpt jouw website of webshop structureel beter vindbaar te maken.
Lees hier meer..

 

SEA & Google Adwords

Op korte termijn veel bezoekers op jouw website krijgen? Direct veel potentiële klanten op een specifieke productpagina krijgen? SEA oftewel ‘Search Engine Advertising’ is dan dé oplossing! Dit is een online marketing methode waarbij je advertenties plaatst in de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google.

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. Dit hebben wij voor bedrijven in verschillende branches kunnen en mogen doen. Onze SEA specialisten staan voor je klaar om alles er uit te halen wat er in zit.
Lees hier meer..

Neem contact op voor meer informatie via:
Mail: info@128promotie.nl of telefoon: 030 303 6228
Website-ontwerp-Beheer-uitbesteden
website-laten-maken-Utrecht

Bekijk hieronder een aantal van onze showcases:

Winkelcentrum de Kopermolen

Wederom een mooi project. Een interactieve website met aandacht voor meer dan 40 winkeliers. Plattegronden getekend, foto-shoots in het winkelcentrum en veel overleg met de centrummanager, het resultaat mag er zijn!

Indoor speelparadijs KidZcity

Als indoor speelparadijs met maar liefst 5.000m2 aan speelplezier is online scoren een must. Een hoge ranking in Google, daar draait het om. Onze SEO, SEA en Google specialisten gaan altijd voor goud!

website-laten-maken-nieuwegein

HVR-vloeren

Hans kwam bij ons met de vraag, ‘Hoe val ik als vloerenlegger op tussen al die anderen’, een veel gestelde vraag. Wij ontwikkelden een nieuwe website met SEO teksten en gerichte Google campagnes, inmiddels heeft hij het drukker dan ooit.

Winkelcentrum Kooiplein

Schitterend project! In samenspraak met de ondernemers hebben wij een logo en huisstijl ontwikkeld. Inmiddels zijn we vaste promotiepartner en verzorgen wij al het drukwerk en beheren de sociale media en website.

Neem contact op, dat vinden we leuk!