Jobs & stage bij 1,2..8 Entertainment & Promotie

1,2..8 is gevestigd in Nieuwegein en biedt studenten van allerlei opleidingen de mogelijkheid tot het lopen van stage, parttime werkzaamheden of zelfs een fulltime job. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met creatieve, professionele medewerkers met dagelijks promotiewerkzaamheden door heel Nederland.

 

Een groot deel van ons huidige 1,2..8 Team.

Entertainment, promotie, act-ontwikkeling, event-management  en  winkelcentrumpromotie zijn aan de orde van de dag binnen ons bedrijf. De werksfeer is informeel en werktijden zijn flexibel. Wel werken wij hard en zijn professioneel, dit verwachten wij ook van onze medewerkers, wij lopen net dat stapje harder dan de rest. Het werk is divers en wij werken dagelijks aan creatieve projecten. Kortom; een kweekvijver voor talent van de toekomst.

Wij bieden onze werknemers en stagiaires een uitdagende job of stageplek, marktconforme voorwaarden, flexibele werktijden en leuke extraatjes zoals bedrijfsfeesten, -borrels en bedrijfsbezoekjes!


Werken bij 1,2..8

OPENSTAANDE VACATURES

Wij zijn continue opzoek naar échte Entertainment & Promotie toppers!

Vacature: 4-12 uur  – Klusjesman/helpende hand 

Vanwege de aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar een handige man (of vrouw), die ons assisteert in en rondom het magazijn. Een parttime collega met een no-nonsense mentaliteit, een aanpakker. Na ieder feestweekend komen er altijd veel materialen retour. Deze moeten worden gecheckt, eventueel worden gerepareerd en terug naar hun plek. Hiernaast zullen de werkzaamheden bestaan uit het repareren en onderhouden van diverse materialen en het bedrijfspand.

Wij bieden een flexibele job met veel vrijheid, in een klein team met een gezellige en informele werksfeer. Een typische job voor handige ouderen en studenten met teveel tijd.

De belangrijkste werkzaamheden:

– het op orde houden van het magazijn
– onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan materialen

Eventuele extra werkzaamheden:

– voorbereiden van opdrachten
– bezorgen/afhalen van materialen bij klanten/leveranciers
– gebouwbeheer

Werktijden – dienstverband: Parttime.

Concrete uren in overleg. De werktijden kunnen per week verschillen, eventueel naar eigen inzicht.

Leeftijd: 16-99 jaar.

Wat bieden wij:

– Bovengemiddelde vergoeding
– Een leuk team om in te werken
– Flexibele werktijden
– gezellige en informele werksfeer.

Heb je interesse? Stuur jouw CV en een korte motivatie naar robert@128.nl of bel even naar 030-6017228.


Vacature: Piet

Sinterklaas is weer in het land en is op zoek naar Pieten!

Ben je enthousiast, kindvriendelijk en niet bang om in de spotlights te staan, meld je dan nu aan voor het leukste werk van het jaar!

Funtie-eisen:
– Woonachtig in de omgeving van Utrecht
– Kindvriendelijk;
– Enthousiast;
– Sociaal;

Wat bieden wij:

– Goede verdiensten
– Een leuk team om mee te werken
– Flexibele werktijden

Wij zoeken Pieten voor één, of meerdere van deze dagen:

 • Zaterdag 24 november
 • zondag 25 november
 • woensdag 28 november
 • Zaterdag 1 december
 • zondag 2 december

Kan jij op één of meerdere van bovenstaande dagen en ben jij de Piet die Sint zoekt? Stuur een mailtje naar robert@128.nl, of bel ons op 030-6017228.


Vacature: op en afbouw evenementen

Wij zijn op zoek naar flexibele opbouwmedewerkers. Het gaat met name om het op- en afbouwen van diverse kerstmarkten in het land. Flexibiliteit en een goede fysieke gezondheid is een vereiste, rijbewijs is een pre.

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in december, doordeweeks en in het weekend. Werkdagen en tijden worden in overleg met jou ingevuld.

Functie eisen:

 • Goede fysieke gezondheid
 • Flexibiliteit
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat bieden wij:

 • Bovengemiddelde vergoeding
 • Een leuk team om in te werken
 • Flexibele werktijden

Rijbewijs is een pre. Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Stuur een mailtje naar robert@128.nl, of bel ons op 030-6017228.


OPEN SOLLICITATIE

Staat er net niet een vacature voor jou bij? Dat neemt niet weg dat je altijd een open sollicitatie kunt sturen, wij zijn zeker geïnteresseerd in wat je te bieden hebt. Stuur je motivatiebrief met foto en CV naar Robert van Rijn via robert@128.nl. Wij nemen spoedig contact met je op.

Mogelijke functies voor open sollicitatie:

 • Stagiaires; medewerker evenementen (opleidingsrichting – Horeca, Toerisme en Evenementen)
 • Allround entertainers
 • Promotie medewerkers/Hostesses

STAGE LOPEN @ 1,2..8 ENTERTAINMENT & PROMOTIE

1,2..8 is het leukste erkende leerbedrijf van Nederland!

wij hebben menig student begeleidt richting de arbeidsmarkt. In voorgaande jaren kwamen studenten van o.a. ROC Midden Nederland, MBO Utrecht en Hoge School van Utrecht ons team versterken. Studeer jij in de richting: Marketing & Communicatie, Toerisme, Evenementen of iets dergelijks dan is stage lopen bij 1,2..8 vast iets voor jou!

Als je in aanmerking wilt komen om stage te lopen bij 1,2..8, schrijf dan een motivatie brief met daarbij je CV en foto naar chris@128.nl. In de brief willen wij graag lezen waarom je bij 1,2..8 stage wil lopen, welke opdrachten je voor je stage moet uitvoeren, welke periode de stage loopt en wat jij denkt toe te voegen aan ons bedrijf. Tot snel!

Meer vragen over stage lopen bij 1,2..8, neem contact op met Chris Gerritzen via chris@128.nl!