Jobs & stage bij 1,2..8 Entertainment & Promotie

1,2..8 is gevestigd in Nieuwegein en biedt studenten van allerlei opleidingen de mogelijkheid tot het lopen van stage, parttime werkzaamheden of zelfs een fulltime job. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met creatieve, professionele medewerkers met dagelijks entertainment en promotiewerkzaamheden door heel Nederland.

Een groot deel van ons huidige 1,2..8 Team.

Entertainment, promotie, act-ontwikkeling, event-management  en  winkelcentrumpromotie zijn aan de orde van de dag binnen ons bedrijf. De werksfeer is informeel en werktijden zijn flexibel. Wel werken wij hard en zijn professioneel, dit verwachten wij ook van onze medewerkers, wij lopen net dat stapje harder dan de rest. Het werk is divers en wij werken dagelijks aan creatieve projecten. Kortom; een kweekvijver voor talent van de toekomst.

Wij bieden onze werknemers en stagiaires een uitdagende job of stageplek, marktconforme voorwaarden, flexibele werktijden en leuke extraatjes zoals bedrijfsfeesten, -borrels en bedrijfsbezoekjes!


Werken bij 1,2..8

OPENSTAANDE VACATURES

Wij zijn continue opzoek naar échte Entertainment & Promotie toppers!

  • Stagiaires; medewerker evenementen (opleidingsrichting – Horeca, Toerisme en Evenementen)
  • Allround entertainers
  • Promotie medewerkers/Hostesses

OPEN SOLLICITATIE

Staat er net niet een vacature voor jou bij? Dat neemt niet weg dat je altijd een open sollicitatie kunt sturen, wij zijn zeker geïnteresseerd in wat je te bieden hebt. Stuur je motivatiebrief met foto en CV naar Robert van Rijn via robert@128.nl. Wij nemen spoedig contact met je op.

STAGE LOPEN @ 1,2..8 ENTERTAINMENT & PROMOTIE

1,2..8 is het leukste erkende leerbedrijf van Nederland!

wij hebben menig student begeleidt richting de arbeidsmarkt. In voorgaande jaren kwamen studenten van o.a. ROC Midden Nederland, MBO Utrecht en Hoge School van Utrecht ons team versterken. Studeer jij in de richting: Marketing & Communicatie, Toerisme, Evenementen of iets dergelijks dan is stage lopen bij 1,2..8 vast iets voor jou!

Als je in aanmerking wilt komen om stage te lopen bij 1,2..8, schrijf dan een motivatie brief met daarbij je CV en foto naar robert@128.nl. In de brief willen wij graag lezen waarom je bij 1,2..8 stage wil lopen, welke opdrachten je voor je stage moet uitvoeren, welke periode de stage loopt en wat jij denkt toe te voegen aan ons bedrijf. Tot snel!

Meer vragen over stage lopen bij 1,2..8, neem contact op met Robert van Rijn via robert@128.nl!