Promotiebureau met power!Slogan 128 promotie

1,2..8 Promotie is een promotiebureau uit Nieuwegein. Wij werken voornamelijk in de regio Utrecht en de randstad maar ook ver daar buiten.  Bent u op zoek naar een promotiebureau voor het promoten van uw merk, bedrijf of winkelcentrum? Dan raden wij u aan om samen eens een kop koffie te drinken. Wat zijn uw plannen en wat wilt u daar mee bereiken? Wat uw strijdplan ook mag zijn, wij als promotiebureau passen ons daar volledig op aan. Klik hier voor onze homepage

Promotiebureau als samenwerkingspartner

Als u een promotiebureau inhuurt kiest u eigenlijk voor een externe verlenging van uw winkel, merk of bedrijf. Wij zijn de professionals die uw plannen kunnen vertalen naar de realiteit. U betaalt dus precies voor wat u heeft geboekt. Wij staan als promotiebureau voor een gedegen communicatie, creativiteit en zijn zeer sterk in uitvoering!

Winkelcentrum promotie 128 bureauWinkelcentrum

Als promotiebureau heeft 1,2..8 zijn roots liggen in winkelcentrumpromotie. Hierin hebben wij ons ontwikkelt tot een totaal-aanbieder. Wij zijn sterk in uitvoering en zijn zowel off- als online onderlegd. Van Social Media beheer tot decoratie en traditioneel entertainment, en alles in eigen huis.

winkelpromotie promotiebureau 128Winkelpromotie

Ook winkeliers en ketens kunnen bij ons terecht. Voor 1,2..8 als promotie bureau is geen klus te groot en ook niet te klein! Neem eens een kijkje bij onze concepten. Benieuwd wat 1,2..8 voor uw winkel kan betekenen? Kom eens langs, dan nemen wij dit graag met u door.

Promotie bureau 128 bedrijvenBedrijven

U bent waarschijnlijk ontzettend druk met uw primaire bedrijfsvoering! U barst van de leuke ideeën maar heeft eigenlijk tijd te weinig. Wat u nodig heeft is een promotiebureau van niveau! Geef maar aan wat u nodig heeft: een promotieteam, drukwerk of decoratie? Wij regelen hét!

Beurspromotie 128 bureauBeurzen

De creatieve afdeling en onze klusjes mannen staan te popelen om voor u aan de slag te gaan! Wij zijn geen stand-bouwers maar creatieve ontwikkelaars. Neem bijvoorbeeld deze geluksfontein. Bezoekers konden hun geluk niet op! Kom maar op met uw idee, wij maken er werk van!

Promotieteam 128 promotiebureauPromotieteam

Hoe groot wilt u het zelf maken? 1,2..8 Promotiebureau bezit over een enorme poule met enthousiaste en sociale collega’s. Samen met deze kanjers vormen wij uw promotieteam. Tot nu toe is geen klus ons te groot gebleken, dus kom maar op!

Openingsactie 128 promotiebureauOpeningsactie

Party time! Mogen wij langskomen? Het hele jaar maken wij deel uit van openingen en her-openingen van scholen, bedrijven, winkels en winkelcentra. Handig om daarvoor een promotiebureau in te zetten! Zo kunt u zich focussen op uw gasten! Klik hier voor ideeën.

Evenementen Promotie bureauEvenementen

Wat is uw doelgroep? Wij passen ons als promotiebureau hierop aan. 1,2..8 Promotie is ook inzetbaar als productiebureau. U heeft de plannen, wij zijn sterk in uitvoering. In sommige gevallen maken wij gebruik van externe partijen maar doorgaans is dit niet nodig.

Jubileum promotie bureauJubileum

Een jubileum mag groot gevierd worden! Tenminste, dat vinden wij. Het is ook iets om trots op te zijn en dat begrijpen wij volkomen. Met 1,2..8 als promotiebureau behartigen wij uw belangen. Het belooft een spetterend jubileum te worden!

Organisatie Event management bureau 128Organisatie

Wij zijn snel, zorgvuldig en gebruiken ons brede netwerk voor uw opdrachten. En wat is er nou fijner dan met 1 promotiebureau samenwerken. U werkt samen met 1 partij, heeft 1 contactpersoon en krijgt daarvan 1 factuur. Zo eenvoudig kan het zijn! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk eens bij onze acties en diensten of kom eens langs…

Entertainment 128 Promotie bureauEntertainment

Wat maakt 1,2..8 als promotie bureau nou zo uniek? Het is de combinatie van entertainment & Promotie. Wij zijn niet alleen organisatorisch sterk, wij hebben ook een enorme poule met fantastische entertainers en promotiemedewerkers die wij maar wat vaak inzetten. Neem eens een kijkje bij onze pagina over entertainment.

Een promotiebureau als verlengstuk van uw bedrijf!

Wij denken graag met u mee? Heeft u zelf al goede ideeën dan sturen wij graag een passende offerte. Klik hier voor contact.

Gerelateerde artikel: Winkelcentrum promotie 2018 | Gerelateerde pagina’s: Online & Beleving | Werken bij: 1,2..8 Promotie