Slogan 128 promotie

Promotieteam met power!

1,2..8 Promotie geeft u een beeld bij de mogelijkheden. U zoekt een promotieteam voor het promoten van uw merk, bedrijf of winkelcentrum. Wat zijn dan uw plannen en wat wilt u daar mee bereiken? Wat uw strijdplan ook mag zijn, wij passen het promotieteam daar volledig op aan.

Promotieteam als verlenging!

Als u een promotieteam inhuurt kiest u eigenlijk voor een externe verlenging van uw merk of bedrijf. Dan zoekt u professionals die uw plannen kunnen vertalen naar de realiteit. Onze kanjers kunnen dit realiseren! U betaalt dus precies voor wat u heeft geboekt. 1,2..8 Promotie stelt een promotieteam samen met de juiste mensen, wensen en uitstraling. Hieronder vindt u ideeën en een sfeerimpressie:

Sampling Proeverij PromotieteamTraktatie!

‘Meneer, speciaal voor u heb ik hier een smaaksensatie’ of ‘wie maakt mij los?’ Welke openingszin kiest u? Een promotieteam van 1,2..8 Promotie kiest al vrij snel voor optie 1. Waarom? Omdat het de consument veel meer prikkelt! Wij brengen uw producten bij uw klanten.

Thematisch promotieteam 128Thematisch

Welke kleur uw logo ook heeft wij vertalen dit door naar uw promotieteam. Zie hier bijvoorbeeld een sfeervolle Moederdag-activiteit. Elke moeder in de buurt mocht die dag Gratis aan het rad draaien. Altijd prijs, zo kweekt u Goodwill bij uw bezoekers!

Video content Winkelcentrumpromotie promotieteamVideo content

HOT! U hoeft geen raketwetenschapper te zijn om te weten dat goede video content wonderen kan verrichten voor uw bedrijf. In een wereld waar Social Media volledig is ingeburgerd kiezen consumenten niet meer voor tekst en foto’s. Video’s zijn de toekomst!

Verbouwing promotieteamInformatief

Om uw online-communicatie kracht bij te zetten kunt u naast online ook offline opereren! Bijvoorbeeld bij een grote verbouwing. Ons promotieteam is volledig op de hoogte en brengt dit feilloos over op uw klanten of bezoekers.

Show Consumentenactie promotieteamGrote teams

Hoe groot wilt u het zelf maken? 1,2..8 Promotie bezit over een enorme poule met enthousiaste en sociale collega’s. Samen met deze kanjers vormen wij uw promotieteam. Tot nu toe is geen klus ons te groot gebleken dus kom maar op!

Promotieteam WinkelcentrumGastvrij = Key

Altijd blijven lachen. Het klinkt zo cliché maar het is oh zo belangrijk! Voor ons begint promotie maken altijd met een lach en een goede uitstraling. Dit is iets waar 1,2..8 Promotie elke dag naar streeft en probeert te waarborgen.

Flyeren promotieteam flyeractieFlyer je gek

Wat is uw doelgroep? Wij passen uw promotieteam hierop aan! Zit uw winkel bijvoorbeeld gevestigd in een winkelgebied waar vooral ouderen komen shoppen? Dan sturen wij ook een wat ouder promotieteam met meer levenservaring. Dit vinden wij erg belangrijk!

Catering promotieteams damesSjiek in Wit!

Zie hier een foto welke is genomen op het ‘Golden Oldies Festival. Een evenement speciaal voor senioren uit de wijk. Om dit te realiseren deed Winkelcentrum Smaragdplein te Utrecht een duit in het zakje. Naast de organisatie van het event verzorgde wij ook het promotieteam.

Moederdag Activiteit PromotieteamWaarborg uw huisstijl

Zullen wij samenwerken? In goed overleg komen wij samen tot de juiste invulling en uitstraling. 1,2..8 Promotie zal u hierin professioneel begeleiden!

Promotieteam Early Bird OntbijtactiePromotieteam met power!

Het is alweer even oud; Sfeer en beleving. Maar nog steeds is deze term zeer actueel. Daarom streeft 1,2..8 elke keer weer naar verbetering en vernieuwing van ons aanbod en diensten.

Een promotieteam als verlenging van uw business!

Wij denken graag met u mee? Heeft u zelf al een goede ideeën dan sturen wij graag een passende offerte. Klik hier voor contact.

Voorbeeld: Vaderdag proeverij Winkelcentrum Meerland