Social Media Beheer uitbesteden uitgelicht

Social Media Beheer

Het beheren van sociale media, dat kan toch iedereen? Toch blijkt dit lastiger dan gedacht. Social Media Beheer, het uitbesteden hiervan, is een officiële term geworden omdat hier sinds een aantal jaar veel vraag naar is. Inmiddels wordt de term ‘Social Media Beheer’ herkent door Google en zijn er genoeg bedrijven die Social Media Beheer in hun pakket aanbieden of zelfs een volledig bedrijf hierop hebben ingericht.

Social Media beheer uitbesteden

Het uitbesteden van Sociale Media wordt steeds vaker gedaan om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen. In de beginjaren van bijvoorbeeld Facebook werd er nog weleens een medewerker of stagiair zonder enige ervaring verantwoordelijk gemaakt voor het regelmatig posten van bedrijfsnieuwtjes en diensten. Diegene was verantwoordelijk voor een deel van uw online visitekaartje. Deze vorm van werken is inmiddels achterhaald. De sociale media worden steeds meer een belangrijke marketingtool waaraan veel aandacht wordt besteed. Hier zeggen wij vaak; doe waar je goed in bent! En zo zie je ook steeds meer bedrijven die hun Social Media kanalen in beheer brengen bij bedrijven zoals wij.

Facebook Social Media BeheerFacebook uitbesteden

Op het moment dat Hyves in Nederland haar deuren sloot stond Facebook al klaar om dit kanaal te vervangen. Daar is waar het voor ons allemaal is gestart. Wij zijn begonnen met het creëren van de ideale online marketingmix voor kleine en grote winkelcentra en inmiddels beheren wij ook de Sociale Media voor winkeliers, bedrijven en zelfs een indoor speelparadijs met duizenden bezoekers en ruim 12.000 online volgers.

Facebook is nog lang niet weg te denken uit online-marketing-land, want nog steeds Facebookt heel Nederland vrolijk door. Bent u van plan te starten met Social Media Beheer houdt er dan wel rekening mee; wilt u succes? Dan is een goede samenwerking een vereiste!

Instagram Social Media Beheer uitbestedenBeheer van Instagram

Op dit moment staat het beheer van Social Media kanaal Instagram nog een beetje in de kinderschoenen. De inmiddels grote zus van Facebook heeft een totaal andere  gebruikersinterface en is als marketingtool niet persé geschikt voor elke winkel of bedrijf.

Bij grote bedrijven en ketens wordt geadverteerd via Instagram en gericht op een bepaalde doelgroep. Toch kan het ook voor kleine bedrijven lonen om te starten met community building via Instagram. Iets waarvan wij verwachten wat nog veel belangrijker gaat worden in de toekomst. Na flink wat onderzoek en diverse pilots hebben we inmiddels een mooi aantal Instagram accounts in beheer. Meer informatie? Neem gerust even contact op.

Content Creatie Social Media BeheerContent creatie

Van niets iets maken vinden wij leuk, want als u zich bezig houdt met Social Media Beheer dan weet u dat content niet vanzelf naar u toekomt. Daar komt ook gelijk het verschil tussen eigen beheer om de hoek kijken. Het creëren van een ideale online marketing mix vergt tijd en creativiteit maar ook zeker de mogelijkheid om vooruit te plannen.

1,2..8 Promotie creëert content in de vorm van rubrieken, concepten, winacties, videos, nieuws en het inspelen op actualiteiten en trends. Dit verspreiden wij in de perfecte mix voor uw doelgroep.

E-mail marketing MailchimpE-mail marketing

Enkele van onze klanten bieden wij (technische) ondersteuning bij het versturen van nieuwsbrieven en andere mailings richting hun klanten. Zo koppelen wij bijv. websites aan een automatische mailprogramma. Ook bieden wij hulp bij vormgeving en het schrijven van teksten. Maar wij zeggen wel; probeer het vooral eerst zelf en maak het persoonlijk. Komt u er dan niet uit kunt u altijd nog ons bellen.

Social Medie Beheer uitbesteden voorbeeld kopermolenKopermolen

Voor winkelcentrum de Kopermolen te Leiden verzorgen wij Social Media Beheer voor hun facebookpagina met 3000 + volgers. Daarnaast beheren wij ook de website en deze zijn gekoppeld.

link: FB Kopermolen

Social Media Specialist voor KidZcity UtrechtKidZcity Social

Met bijna 13.000 volgers de grootste indoor speelparadijs community op Facebook en dat was nou precies de bedoeling toen wij begonnen met Social Media Beheer. Sinds kort ook gestart met Instagram.

link: FB KidZcity

Social Media Beheer Uitbesteden Instagram Facebook DiemerpleinDiemerplein

In Diemen zijn wij gestart met een Instagram pilot omdat het centrum wilt mikken op een jongere doelgroep. Daarnaast verzorgen wij al enkele tijd het beheer van de Facebookpagina met 4200 + volgers.

link: FB Diemerplein

Social Media Beheer De Graaff MaarssenDe Graaff

Wat ons betreft een mooi voorbeeld van community building! Wij helpen bedmode & Lingerie bedrijf de Graaff uit Maarssen met het vergroten van hun klanten base. Hét doel; meer vaste klanten.

link: FB De Graaff

Elk bedrijf is anders, ook qua Social Media beheer

Daarom passen wij ons graag aan naar de concrete wens van onze klanten. Wij nemen graag het volledige beheer van u over maar maken met plezier ook gerust enkele posts of alleen een korte video.

Neem contact op, dat vinden we leuk!