Winkelcentrumpromotie… en hoe!Slogan 128 promotie

Winkelcentrumpromotie met power! Zonder uw bezoekers was u nergens, dus wie liever trakteren dan het winkelend publiek!

Winkelcentrumpromotie met power!

Het ene winkelcentrum is de andere niet. Ons werk blijft maatwerk en daarnaast is dit vak zwaar onder heven aan veranderingen. Toch houden wij al 20 jaar ons hoofd boven water en verzorgen wij winkelcentrumpromotie voor meer dan 50 winkelcentra door Nederland.

Waarom 1,2..8 Promotie voor uw winkelcentrumpromotie?

Waarin maakt 1,2..8 Promotie dan het verschil? Innovatie is vooruitgang en deze markt verandert elk jaar. Dit hangt sterk samen met de economie en innovatie. Daar waar vroeger nog een kindermiddag werd georganiseerd willen winkeliers nu een duidelijk vollere kassalade. Goodwill verliest men niet uit het oog maar de sleutel tot succes is vaak de combinatie. Nieuw is goed, ook al staat vaak niet elke winkelier achter deze beslissing toch is het naar ons inzien belangrijk om te blijven vernieuwen. De hedendaagse consument is verwend! Of wij dat nou willen of niet. Je moet blijven verassen om te prikkelen.

Alles bij elkaar opgeteld maakt de gouden zet tot succesvol winkelcentrumpromotie. Een winkelcentrum kan enorme winst behalen met bijvoorbeeld online-promotie of spaaracties welke perfect aansluiten op de doelgroep.

Een totaal aanbieder van formaat – wij (ont) zorgen!

Creatieve ontwikkeling

Ons idee of uw idee, ons maakt het niks uit. Wij ontwikkelen met passie de juiste promotionele acties voor elke winkelcentrum, groot of klein. 1,2..8 Promotie heeft wat dat betreft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Met name 2017 was een goed jaar met veel nieuwe diensten en uitvoeringen van verschillende concepten. U vraagt wij draaien!

Consumentenacties

Wat wilt u als winkelcentrum bereiken? Heeft u zelf een leuk idee en zit u verlegen om de juiste invulling? Zoek dan niet verder! Wij bieden voor elke gelegenheid een passende actie. Maak een keuze uit onze reeds ontwikkelde consumentenacties of kies voor maatwerk. Via onze projectpagina kunt u zien wat u kunt verwachten. Onze acties zorgen voor een goed gevulde kassalade, goodwill, maatschappelijke betrokkenheid en een lach op het gezicht. Zowel off- als online inzetbaar!

Online & Social Media

Inmiddels is dit thema wat ons betreft niet meer weg te denken binnen uw promotie als winkelcentrum. Een frisse website is uw online visitekaartje. Consumenten zoeken online naar informatie over uw winkelcentrum, denk aan bedrijfsgegevens, openingstijden en andere informatie. Kom daarnaast online in contact met uw consumenten en maak gebruik van bijvoorbeeld: Facebook, Instagram, Youtube of Google Mijn bedrijf. Contact leggen met uw consument was nog nooit zo makkelijk en goedkoop.

Personeel & Entertainment 

1,2..8 Promotie draait inmiddels ruim 20 jaar mee. We zijn begonnen met traditioneel entertainment in 1997 en daar zijn we nooit meer mee gestopt. Voor alle feestdagen en gelegenheden bieden wij de leukste acts, entertainers en personeel. Door de jaren heen hebben wij een enthousiaste poel met de leukste werknemers van Nederland verzameld en daar draaien wij tot op de dag van vandaag de meest succesvolle opdrachten mee. Absoluut een kracht die u niet mag onderschatten!

Wilt u samen brainstormen over uw winkelcentrumpromotie?

Vrijblijvend eens brainstormen over feestelijke acties bij u? Neem dan contact op.

Waar maken wij het verschil in winkelcentrumpromotie? 1,2..8 Promotie heeft de ervaring en is niet enkel een organisatie-/communicatiebureau. Wij hebben de mensen, materialen en ideeën zelf in huis.

Link: Klik hier voor een paar van onze projecten

Promotie van A tot Z ontzorgen –  winkelcentrumpromotie met power!