Promotiebureau uit Nieuwegein 128 Promotie homepage

Promotie met Power

Sterk in uitvoering!

Voor bedrijven

Totaal- en deeloplossingen voor bedrijven, marketingbureaus, personeelsverenigingen en organisatoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld branding, merkactivatie en bedrijfsevenementen.

Promotie voor bedrijven

Voor winkelcentra

Complete ontzorging voor winkeliersverenigingen en vastgoedbedrijven. O.a. consumentenacties, retail activiteiten, content creatie, online oplossingen en social media beheer.

Promotie voor uw winkelcentrum

Een greep uit ons klantenbestand

Sinds 1997 ondersteunt 1,2..8 verschillende bedrijven en helpt winkeliersverenigingen bij hun winkelcentrumpromotie. Elke dag weer krijgen wij het vertrouwen om onvoorwaardelijk te knallen voor onze klanten. Nog niet overtuigd? Kom langs of nodig ons uit.

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF

Het 128 Promotie team

  • Testimonial

    Chris

    Eindbaas

    About Chris

    Chris is oppergangmaker van het eerste (en vaak ook het laatste) uur. Van Klaas Pindakaas  naar grote eindbaas. Chris heeft een neusje voor zaken en stort zich nog altijd vol bravoure in ieder nieuw avontuur. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en levert regelmatig de mooiste projecten op. Als accountmanager is hij een graag geziene sparringpartner bij bedrijven en dus veel buiten de deur. Vinden we soms wel even lekker…

  • Testimonial

    Zerhaya

    Office Manager

    About Zerhaya

    Ervaren, punctueel en perfectionistisch. De juiste eigenschappen voor een officemanager bij 1,2..8. Zerhaya is de schakel tussen de klant en de werkvloer.

    Met haar gulle lach krijgt ze altijd alles geregeld. Fijn voor de klant en ons team.

  • Testimonial

    Dave

    Facilitair manager

    About Dave

    Die den Dave begonnen als stagiair en eigenlijk nooit meer vertrokken. Dave is een echte harde werker en je zal hem vaak ook pas als laatste de deur uit zien lopen, maar dat kan ook komen omdat hij nog lekker aan de borrel zit. Ondertussen is Dave voor ons onmisbaar zowel in het magazijn of op locatie. Moet er wat geregeld worden dan is hij de eerste die we roepen.

  • Testimonial

    Melvin

    Grafisch vormgever

    About Melvin

    Nog zo’n oud stagiair die maar niet weg wilt. Begonnen als stagiair in het verre verleden en ondertussen door gegroeid tot onze in huis grafisch vormgever en socialmedia specialist.  Gek op feestjes, gezelligheid en werken met mensen een echte 1,2..8er dus. Flyer, poster of website nodig dan moet je bij Melvin zijn. Altijd te vinden achter zijn computer en als die daar niet zit dan kan je hem waarschijnlijk vinden aan de bar.

  • Testimonial

    Marijke

    Office assistent

    About Marijke

    Voor alle administratieve zaken moet je bij Marijke zijn, helemaal thuis in de wereld van de cijfers en letters. Als een van de nieuwe krachten is Marijke zeker niet de minste. Moet er iets op papier gezet worden dan moet je bij haar zijn. Marijke is al snel een onmisbare kracht geworden want ze is van alle markten thuis. Belletje hier mailtje daar een echte kantoor miep dus.

  • Testimonial

    Arie

    Allround Medewerker

    About Arie

    De meest ervaren man op de feestelijke werkvloer heeft nog steeds de energie van een jonge hond.

    Bouwen en sjouwen, interactieve shows en muziek, altijd in voor een babbeltje en gezelligheid.

    Bij Arie kun je altijd een ei kwijt. Fijn om hem erbij te hebben.

  • Testimonial

    Tobias

    Onze Manus, jullie Manus, eigenlijk iedereen z’n Manus…

    About Tobias

    Je hebt van die stagiairs, die na twee jaar nog steeds rond blijken te lopen. Zo eentje, die zich in de loop der tijd stiekem heeft ontpopt tot onmisbare rechterhand en ondertussen ook nog zijn entertainment-skills behoorlijk heeft opgeschroefd. Tuurlijk hebben wij er ook zo een, en bij ons heet ‘ie Tobias. Van chauffeur naar klusjesman naar klusbaas naar upcoming kinderclown, werkt hij zich steeds hoger de entertainmentladder op. O, ja: en hij is keigoed met ballonnen!

  • Testimonial

    Corina

    The money-honey

    About Corina

    Waar de meesten van ons slechts kunnen tellen tot 1,2..8, rust op Corina’s schouders de zware taak zoveel mogelijk vergaarde buit binnen te houden. En daar is ze verdomd goed in, want we bestaan nog steeds! Lekker, zo iemand waar je altijd op kunt rekenen. Behalve als ze weer eens achter je kont aanzit, op jacht naar ontbrekende bonnetjes en kwartaaltoestanden. Want de boel moet wel kloppen! Eh… daar hadden we jou toch juist voor?!

  • Testimonial

    Leonie

    Stagiaire

    About Leonie

    Opgegroeid in Spanje, werkervaring in recreatief Curaçao en nu aan de bak in Nieuwegein.

    Onvermoeibaar als zij is, gaat zij haar HBO-studie Recreatie bij ons afronden.

    Afstudeerproject: bedrijfsevent, thema winter. Hiernaast lekker extra ervaring opdoen in de branche.

Laatste nieuws

Kom in contact met 1,2..8 Promotie

    Ons adres

    Drenthehaven 24
    3433 PB Nieuwegein

    Kantoor

    9:00 uur tot 18:00 uur
    Maandag tot vrijdag
    (Telefonisch altijd bereikbaar)